in

VIDEO. Ciprian Olteanu, noul primar al comunei Unirea. Iată ce spun cetățenii despre Belu

Schimbare în comuna Unirea! Ciprian Olteanu a câștigat alegerile în localitatea Unirea, devansându-l pe Belu Florian cu o diferența de sub 60 de voturi. O mulțime furioasă de oameni s-au adunat în fața Căminului Cultural din localitate pentru a-ași striga nemulțumirile privind modul în care primarul Belu a abordat această campanie electorală. Cetățenii se plâng că au constrânși de Belu să voteze favorabil…

Fostul primar social-democrat, Belu Florian, a fost bine cotat în alegerile parțiale la care a participat în vara anului 2017, abținând atunci 67,81% din voturi – 1009 voturi.

Cetățenii veniți în fața ultimei secții de votare și-au strigat nemulțumirile și l-au huiduit de Belu Florian, rugându-l să plece departe de primăria Unirea. Tot comunitatea spune că fostul primar a reușit să toarne un trotuar în satul Oltina și să achizitioneze un buldoexcavator prin fonduri guvernamentale.

Situația voturilor din secția 225 s-a clarificat abia după miezul nopții, iar tânărul candidat Ciprian Olteanu a ieșit din secție și a făcut primele declarații presei. Zecile de oameni care îl așteptau l-au felicitat și îmbrățișat. Le-a declarat acestora că mai presus de toate este cetățeanul și că va urma o perioadă de multă muncă în folosul cetățeanului. Candidatul a mulțumit pentru încrederea acordată de către cetățeni și a declarat că le va răsplăti susținerea prin muncă și implicare. 

În ciuda faptul că vârsta tânărului primar este curajoasă, experiența și pregătirea profesională și-au spus cuvântul în viața acestuia. Proiecte europene coordonate și câștigate, campanii agricole mari ce sunt gestionate de acesta, responsabilitatea angajaților din societatea familie, conducerea unei echipe de fotbal și dansuri populare, toate acestea l-au format pe tânărul primar. Iată că visul tatălui, a fostului primarul din Unirea, Anghel Olteanu, este continuat de fiul său. Performanța va fi continuată începând cu anul 2020, după o stagnare de 3 ani de zile…

Belu Florian a publicat pe pagina personală de Facebook un mesaj prin care mulțumește cetățenilor care au mai avut curaj să-l voteze. Fostul primar spune că n-are regrete… cele 53 de voturi au făcut diferența.

Belu Florian: “Am pierdut , este voința voastra, diferenta este mica. Comparând numărul de voturi, diferenta este de 53 voturi! Am fost optimist până în ultimul moment. Asta e viata, fără regrete! Mi-ar fi placut ca obiectivele pentru care am luptat sa fie asociate cu al doilea mandat al meu. Eu sunt fericit cu ce am realizat până la vârsta mea.
Mulțumesc celor 759 de electori care m-au votat!
Mulțumesc, de asemenea, colegilor din PSD, echipei care mi-a stat alaturi !
Fie ca Unirea și Oltina să aibă un viitor fericit!”

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Radu Paul și-a câștigat încă un mandat de primar în comuna Gălbinași. Iată la ce proiecte lucrează

Nedelcu Theodor Aniel Pațurcă a mai câștigat un mandat de primar al comunei Borcea