Connect with us

Politică

UNIREA| Florian Belu a câștigat detașat alegerile parțiale

Published

on

Ieri, 11 iunie 2017,  în comuna Unirea s-au desfășurat alegerile locale parțiale pentru primari în 49 de localități din 32 de județe. Secțiile de votare s-au închis la ora 21.00. Primele rezultate pe secțiile  de votare din Unirea au venit la ora 22.00: Pe listele de votare au fost înscriși 2344 alegători.
 
1526- voturi valabile exprimate, dintre care
 
1009 –FLORIAN BELU (PSD) – 67,81%
 
444 – PÂRLEA AURICA ( PNL) – 29,84%
 
35 – RĂDĂCINĂ AUREL  – (PMP) – 2,35%
 
38 – Buletine anulate 
 
Florian Belu, candidatul PSD pentru funcția de Primar al comunei Unirea a caștigat detașat față de principalul adversar politic Pârlea Aurica, personaj ce a încercat să îngreuneze procesul electoral, intervenind în nenumărate feluri. Se pare că aceasta și-a făcut un obicei din a candida pentru fotoliul de primar…
 
Oamenii prezenți la secțiile de votare spun că acesta, de rușine, ar fi ieșit din secția de votare  pe ușa din spate! Simpatizanții și susținătorii ce i-au fost aproape în timpul campaniei, nici în seara votului nu s-au lăsat mai prejos. După aflarea rezultatelor, Florian Belu, împreună cu echipa sa au făcut o scurta plimbare prin satele învecinate pentru a mulțumi oamenilor ce i-au acordat încrederea pentru a ajunge în funcția de primar al comunei Unirea!
 
Aţi ales să îmi acordaţi încrederea şi vă sunt profund recunoscător. Vă mulţumesc din inimă pentru această onoare şi responsabilitate. Nu voi uita. Vreau să îi adresez un salut adversarei mele Aurica Parlea. Ştiu că polemicile din localitatea noastră i-au adus pe unii la puncte de vedere extreme. Este responsabilitatea mea să ascult toate punctele de vedere şi să le protejez pe cele fragile. Acum mă adresez tuturor cetatenilor. O nouă pagină a îndelungatei noastre istorii se deschide în această seară. Vreau să fie una a speranţei şi încrederii regăsite. A fost o incercare extraordinar de interesanta pentru mine aceasta campanie. Este pentru prima data cand particip in felul acesta la niste alegeri, iar munca a fost extraordinar de sustinuta. Le multumesc alegatorilor, multumesc echipei de campanie, le multumesc celor care au avut incredere in mine! Voi fi primarul tuturor. Ma voi dedica cu totul localitatii. Vă mulţumesc şi vă iubesc! Voi sunteţi marea mea familie. Voi sunteţi energia care îmi dă puterea să fac totul pentru Unirea si Oltina!”a scris Florian Belu pe pagina personală de Facebook

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Politică

VIDEO. Bîrcă: Guvernăm pentru români, guvernăm responsabil!

Published

on

Începând cu 1 iulie, românii cei mai afectați de multiplele crize cu care ne confruntăm vor fi sprijiniți printr-un nou pachet de măsuri sociale, în valoare de 1,1 miliarde de lei, susţine deputatul social-democrat, Constantin Bîrcă.

„PSD și coaliția de guvernare își fac datoria de a compensa pe cât se poate o parte din lipsurile cauzate de pandemie și de războiul din Ucraina. Nu putem să nu ținem cont de grijile care-i macină pe cei mai vulnerabili dintre noi. Nu putem să fim ca useriștii care țipă că românii nu trebuie ajutați, că tot acest sprijin nu sunt decât cheltuieli inutile. În aceste momente de solidaritate, mesajul meu pentru ei este acesta: nu ne dați sfaturi, pentru că ați fost la guvernare și n-ați făcut nimic altceva decât deranj. Nimic pentru români, doar pentru clica useristă. Prin acest pachet de sprijin, PSD susține din nou pensionarii, poate cea mai afectată categorie socială. Ajutorul unic de 700 de lei cu siguranță nu acoperă toate nevoile, dar este unul binevenit în acest context dificil. Salariații din sistemul public vor primi și aceștia un sfert din diferența de salariu în conformitate cu legea salarizării unitare cuvenită. Mai mult, românii și firmele care se confruntă cu problema plății ratelor bancare le vor putea amâna până la 9 luni, o măsură care s-a dovedit foarte bună în timpul pandemiei. Pe de altă parte, angajamentul responsabil al coaliției în privința deficitului bugetar va fi să crească colectarea cu 10 miliarde de lei, să suspende toate angajările în sistemul public și să diminueze cheltuielile bugetare cu 10%, la pachet cu accelerarea procesului de absorbție a fondurilor europene. Guvernăm responsabil, guvernăm pentru români„, – a declarat deputatul Constantin Bîrcă

Continue Reading

Politică

Senatorul N. Cionoiu: “Încă o măsură din pachetul Sprijin pentru România, a fost adoptată”

Published

on

“Încă o măsură din pachetul Sprijin pentru România, a fost adoptată!”, a anunțat senatorul PSD Călărași, Nicușor Cionoiu.

“Actualizarea prețurilor materialelor de construcții, având ca scop deblocarea investițiilor din infrastructură, a fost adoptată astăzi de Guvern.

Se alocă 1,77 miliarde de lei pentru compensarea creșterii prețurilor la materialele de construcții și a costurilor cu forța de muncă, urmând ca diferența până la 5,2 miliarde lei să fie asigurată din fonduri europene. Măsura prevedea lucrările aflate în execuție.

Principala modificare este că noua măsură propusă prevede soluții și pentru contractele aflate în procedură de achiziție și cele în aflate derulare, finanțate din fonduri guvernamentale sau europene”, .

Continue Reading

Politică

Miniștrii PSD, invitați în județul Călărași de președintele PSD Călărași

Published

on

Vasile Iliuță, liderul PSD Călărași a invitat miniștrii social-democrați din Coaliția de guvernare să vină la Călărași pentru a putea discuta problemele județului Călărași. Sursa citată a precizat în conferință că ministrul Grindeanu a fost deja prezent la Călărași pentru a evalua șantierul de la Drajna.

„Ieri (n.r. 27.04.2022)am fost la București și am lansat invitații miniștrilor PSD pentru a veni la Călărași și să investească timpul dumnealor pentru a putea să le arătăm problemele și zona Călărași. Ministrul Grindeanu a fost deja prezent la Călărași, nu numai vizita de la pasajul de la Drajna, nu numai la intrarea încă unui nod de siguranță rutieră prin autostradă la Sărulești, lucruri realizate după vizita domnului ministru, intrarea în reparații a unor drumuri naționale prin DRDP Constanța. Toate lucrurile astea s-au realizat datorită vizitei la Călărași a ministrului Grindeanu și îi mulțumim pe această cale că ține cont de tot ceea ce se întâmplă în județ și ne-a oferit suportul în asigurarea unor drumuri practicabile, drumurile naționale și autostrăzi.” a declarat Vasile Iliuță în conferința de presă a PSD Călărași din 28 aprilie 2022

Continue Reading

Tendințe

Copyright © 2022 CalarasiPRESS.

error: Conținutul site-ului Călărași PRESS este protejat de dreputuri de autor. Toate dreputile rezervate către © Cătălin COJOCARU. Pentru preluare informațiilor și a conținutului, ne puteți contacta la 0735.128.255 sau la catalin@calarasipress.ro