in

Vasile Iliuță prezintă ultimele evenimentele care s-au întâmplat în ultima săptămâna

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a prezentat, într-o conferință de presă desfășurată pe 27 mai, investițiile realizate de către o familie din Belgia, printre care se numără înființarea unui centru comercial în comuna Fundeni, ce oferă 300 de noi locuri de muncă, în valoare de 25.000.000 de euro și construirea unui cartier de 4000 de locuințe în comuna Fundeni. Al doilea subiect prezentat a fost lista candidaților pentru alegerile locale parțiale. În comuna Cuza Vodă, candidatul desemnat este Vlășceanu Marian, iar în comuna Frumușani, Bălan Florin.

Vasile Iliuță: Astăzi vrem să aducem în atenția publică evenimentele care s-au întâmplat în ultima săptămâna și se vor întâmpla până la finalul săptămânii. Aici aș puncta investiția centrului comercial care este pe teritoriul comunei Fundeni, județul Călărași, o investiție de 25.000.000 și cu 300 de locuri de muncă înființate. Cred că este cea mai mare investiție privată din ultimii 30 de ani a unei familii care ne-a invitat să fim prezenți astăzi la inaugurarea acestui centru comercial. Trebuie să-i mulțumim domnului Cărtușanu Gheorghiță, primarul comunei Fundeni care a colaborat și care au reușit să ducă la bun sfârșit o investiție semnificativă pe teritoriul județului Călărași. Noi, Consiliul Județean, am venit în parteneriat și am pus la dispoziție un drum județean care face legătura cu acest centru comercial. Nu numai atât, această familie din Belgia care a venit să investească în județul Călărași găsind un parteneriat cu Consiliul Județean, cu administrația comunei Fundeni și cu administrația Frumușani, vor continua să mai investească, vor face un cartier de 4.000 de locuințe. Tot ce a depins de aprobări, de avize, autorizații, am făcut tot ce a fost posibil ca această investiție să rămână și să se deruleze în continuare în județul Călărași.
Al doilea subiect pe ordinea de zi – alegerile din comuna Cuza Vodă și comuna Frumușani. Am desemnat candidații în cele două localități, în comuna Frumușani – Bălan Florin, iar în comuna Cuza Vodă – Vlășceanu Marian. Urmează în precampanie să lansăm candidații în cele două localități și după care vom fi cei care ne vom pregăti să câștigăm aceste două localități, să intre în portofoliul Partidului Social Democrat.
Un eveniment care s-a întâmplat în municipiul Călărași a fost predarea amplasamentului zonei unde se va construi promenada, proiectul de 6.000.000 de euro pe care Consiliul Județean ca lider în parteneriat cu Primăria Municipiului Călărași l-a avut în exercițiu financiar în perioada 2014-2027. Astăzi începe să prindă contur.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Eduard Grama: Două proiecte importante pentru municipiul Călărași vor fi puse în aplicare în perioada următoare

Poșta Veche a fost inaugurată oficial