in

Vasile Iliuță după venirea la PSD: “Voi fi președinte al consiliului județean de unde vreau eu!”

Vasile Iliuță vine la PSD, Ciprian Pandea pleacă la PNL

Fostul președinte al organizației județene a Partidului Social Democrat Calarasi, Ciprian Pandea s-a înscris in PNL! Fotografia senzațională a fost publicată pe Facebook de primarul comunei Gradistea, vicepreședintele PNL Calarasi, Constantin Corbu. Pandea nu ar fi venit singur in partid, ci alături de câțiva primari care nu s-au mai regăsit in PSD Călărași.

Președintele Consiliului Județean Calarasi, Vasile Iliuta, a venit alături de echipa PSD Calarasi condusă de președintele ales Iulian Iacomi!

Biroul politic al PNL Călărași a hotărât retragerea sprijinului politic președintelui consiliului județean Vasile Iliuță. Acesta a declarat că decizia BPJ al PNL Călărași nu este una corectă, neexistând argumente concrete pentru care s-a cerut demisia.

“A fost nestatutari 3 consilieri județeni și 10 primari nu puteau să-mi ceară să mă justific sau demisia, nu am avut nici o declarație, fac politica PNL”- a declarat Vasile Iliuță

“Voi fi președinte al consiliului județean de unde vreau eu!”- a încheiat Vasile Iliuță

Pentru cele mai importante știri ale zilei, transmise în timp real și prezentate echidistant, dați LIKE paginii noastre de Facebook.

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Schimbări pe scena politică: Vasile Iliuță vine la PSD, Ciprian Pandea pleacă la PNL

PSD/ Iulian Iacomi: Călăraşiul îşi va recăpăta Demnitatea și Forța pe care o avea în cele mai bune vremuri ale sale. Aveți încredere!