in

Valentin Barbu, noul prefect al județului Călărași

Județul Călărași va avea un nou prefect. Noul reprezentant în teritoriu al Guvernului României a fost anunțat pe…Facebook, pe pagina PNL Călărași. Valentin Barbu a fost vicepreședinte CJ Călărași în perioada 2016 – 2020, la ultimele alegeri locale a candidat la șefia CJ Călărași, însă astrele nu s-au aliniat pentru acesta.

După eșecul pierderii CJ Călărași și Primăriei Călărași, o parte din peneliști s-au retras în instituțiile publice din subordinea Guvernului *PNL*. Cariera politică a fostului vicepreședinte de CJ este impresionantă.

Colegii de partid consideră că Valentin Barbu este cel mai potrivit om pentu a ocupa această funcție importantă. *A fost mai tot timpul foarte „activ„ prin penele-ul de la Călărași și după ce a stat vicepreședinte prin Consiliul Județean a fost aruncat în luptă directă cu Vasile Iliuță la alegerile locale pentru șefia CJ. Evident că a pierdut această bătălie și s-a angajat până nu demult la Primăria Dragalina. Pentru domnia sa chiar s-a înființat un post de administrator public peste noapte!* – notează Ediția.eu

Lucrurile s-au schimbat acum pentru domnul Valentin Barbu. Nu mai este nevoie să mai facă naveta de la Călărași la Dragalina. Și-a găsit un scaun călduț chiar în fruntea Prefecturii. Este evident faptul că din acea poziție va „ataca„ orice demers al PSD Călărași.

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Serviciul Județean de Ambulanță și ISU Călărași au primit 14 KITURI COMPLETE CPAP BOUSSIGNAC

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu – UAT Roseți