Connect with us

INFO TRAFIC

Urmărit de mai multe echipaje de poliție, un bărbat beat și fără permis a provocat un accident rutier în Lehliu Gară

Published

on

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 16 Aprilie,  puțin după miezul nopții, un șofer care a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor a provocat un accident rutier la bariera de la Lehliu gară. Potrivit informațiilor disponibile, echipajele de poliție au încercat să oprească mașina, dar șoferul a refuzat să se supună și a accelerat în încercarea de a scăpa. Pe urmele sale au plecat cinci echipaje de poliție care l-urmărit preț de mai multe minute după ce bărbatul a fost oprit la un filtru de poliție amplasat la intrarea dinspre Ogorul din Lehliu Gară.


Bărbatul plecase din Dor Mărunt, în mașina acestuia se mai afla mai aveam un copil 
de câteva luni și o fată.

Din nefericire, în timp ce încerca să fugă, șoferul a acroșat puternic o placă de beton, autoturismul ricoșând într-un alt autoturism parcat în dreptul unui local.


Bărbatul a fost preluat de urgență și transportat de o ambulantă la Spitalul Județean de Urgență din Călărași pentru îngrijiri medicale. Copilul de câteva luni și cealaltă persoana care se aflau în autorismul implicat în accident au scăpat doar cu o sperietură zdravănă.

Potrivit martorilor, bărbatul care se afla la volanul autoturismului care a provocat teribilul accident în timpul urmăririi, se afla într-o stare vădită de ebrietate și nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie.

Advertisement

INFO TRAFIC

VIDEO. Accident grav produs de un șofer care circula pe interzis pe strada Dobrogei. O femeie a rămas blocată sub un autoturism

Published

on

Marți dimineață, un grav accident de circulație a avut loc la intersecția dintre strada București și strada Dobrogei din Călărași, după ce un șofer care circula pe interzis pe strada Dobrogei a acroșat un autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului, o femeie care se afla în zonă ca pieton a fost acroșată și prinsă sub una dintre mașinile implicate în accident. Martorii au intervenit imediat pentru a o ajuta și au reușit să o scoată de sub vehicul înainte de sosirea echipajelor de prim ajutor din cadrul SMURD.

Polițiștii au fost primii care au ajuns la fața locului, urmat de echipajele SMURD. Înainte ca acestia să ajungă  la fața locului, cel care a intervenit printre primii la fața locului a fost Dima Claudiu, un fost polițist rutier din cadrul Brigada Autostrăzi.

Femeia a fost preluată de echipajul medical și transportată de urgență la spital pentru îngrijiri.

Advertisement

Autoritățile au început o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele care au condus la producerea acestui accident tragic. Polițiștii efectuează cercetări pentru a determina cauzele exacte ale incidentului și pentru a lua măsurile legale necesare împotriva șoferului care a circulat pe contrasens.

Continue Reading

INFO TRAFIC

Accident grav în comuna Valea Argovei: Opt persoane implicate, două rănite

Published

on

foto: Facebook.com/ Info Trafic Lehliu

Duminică după-amiaza, la ora 18:45, în comuna Valea Argovei a avut loc un teribil accident de circulație între două autoturisme, care a implicat opt persoane, dintre care două au suferit răni grave, dar nu au fost încarcerate.

La locul accidentului, se află prezente mai multe autospeciale de pompieri și echipaje de descarcerare din cadrul ISU Călărași, care acționează pentru a asigura intervenția rapidă și eficientă în ajutorul victimelor. Polițiștii, solicitați la fața locului, lucrează pentru a fluidiza traficul din zonă.

În acest moment, informațiile sunt încă limitate în ceea ce privește cauzele exacte ale accidentului și starea persoanelor implicate. Autoritățile au început deja investigațiile pentru a stabili circumstanțele precise și pentru a preveni producerea unor evenimente similare în viitor.

Vom reveni cu actualizări pe măsură ce vor apărea noi informații.

Advertisement

Continue Reading

INFO TRAFIC

Accident pe DN3 în zona Piscicola din Călărași: un șofer a pierdut controlul mașinii

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc marți seara, aproape de miezul nopții, pe DN3, în zona Piscicola din Călărași. Un șofer a pierdut controlul mașinii sale și a lovit violent parapetul lateral al drumului.

Mai multe autospeciale de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Călărași au fost trimise la fața locului pentru a evalua situația.

Polițiștii rutieri au fost chemați să intervină pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului. Autoturismul a suferit avarii serioase în urma impactului, însă, într-un noroc incredibil, șoferul a scăpat doar cu răni superficiale și o sperietură zdravănă.

Advertisement
Continue Reading

Cele mai vizualizate