Connect with us

Știri

VIDEO. Un tânăr din Borcea a plecat de acasă pentru a treia oară

Published

on

Un tânăr de 15 ani din comuna Borcea a plecat de acasă pentru a treia oară în ultimele 7 luni. Dispariția a fost anunțată de familie, iar polițișii l-au depistat rapid, la o mătușă din orașul Videle, județul Teleorman. Laurențiu a plecat pentru prima oară de la domiciliu în luna februarie din cauza unei note proste pe care ar fi luat-o la școală. 

Acum, la șase luni de la prima plecare voluntară de la domiciliu, Laurențiu a recurs la același gest, motivele fiind neclare până la acest moment. Vecinii spun că familia băiatului este una bună, care i-a oferit tot confortul. La o zi de la ultima dispariție, băiatul a plecat, din  nou, de acasă.

Potrivit informațiilor din anchetă, băiatul nu mai dorește să locuiască alături de familie spunându-le acestora că va pleca în Olt la rude.


La data de 7 august a.c., ora 05.53, am fost sesizați, prin SNUAU 112, de către un bărbat, din comuna Borcea, județul Călărași, cu privire la faptul că fiul său Andrei Laurențiu, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

În fapt, în cursul zilei de 6 august a.c., minorul și-a informat părinții că nu mai dorește să locuiască cu aceștia și că va pleca la rudele sale din județul Olt.

La data de 7 august a.c., în jurul orei 21.00, minorul a fost depistat de polițiști în orașul Videle, județul Teleorman, și a fost încredințat părinților.

Ulterior, în noaptea de 8 spre 9 august a.c., minorul a plecat din nou de la domiciliu, acest fapt fiind sesizat de către mama acestuia.

În cursul zilei de 8 august a.c., minorul și-a informat părinții că nu mai dorește să locuiască cu aceștia și că va pleca la rudele sale din județul Olt. Până în prezent minorul nu a revenit la domiciliu.

Semnalmentele minorului sunt: 1,60 m înălțime, 52 de kg, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, față rotundă, ten închis, fără semne particulare, iar la momentul plecării era îmbrăcat cu pantaloni blue jeans și încălțat cu adidași de culoare neagră.

Știri

Accident feroviar la Dragalina. Un bărbat s-a aruncat în fața trenului

Published

on

Accident feroviar la Dragalina. Un bărbat s-a aruncat in fata trenului

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, a murit în această dimineață, lovit de un tren marfar.

Evenimentul a avut loc la nivel cu trecerea de cale ferată, intrarea dinspre Călărași. Trenul se deplasa pe direcția Constanța – București.

Linia de transport feroviar a fost blocată pentru ca polițiștii criminaliști să efectueze cercetări.

Continue Reading

Știri

Reținut de polițiștii rutieri pentru conducere fără permis și refuz de prelevare de monstre biologice

Published

on

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ulmeni au oprit pentru control în comuna Spanțov, județul Călărași, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 41 de ani.

Întrucât acesta emana halenă alcoolica a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice, însă acesta a refuzat.

Totoodată, din verificările efectuate de polițiști a rezultat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de monstre biologice, ulterior a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași

 

 

Continue Reading

Știri

49 de cupluri călărășene au marcat nunta de aur

Published

on

Ziua internaţională a persoanelor vârstnice, marcată în fiecare an, la 1 octombrie, am celebrat-o marţi cu aceeaşi dragoste, recunoştinţă şi respectul cuvenit pentru munca şi experienţa lor de viaţă pe care cu nobleţe sufletească au ştiut să le transmită generaţiilor tinere. Momentul festiv, organizat de Primăria Municipiului Călăraşi, cu sprijinul nemijlocit al Consiliului Local municipal.

Nunta de aur, eveniment organizat în data de 27 septembrie de Primăria Municipiului Călărași și Consiliul Local Călărași, este sărbătoarea iubirii pe care o împărtășiți laolaltă de 50 de ani.

“Sunteți un veritabil exemplu pentru noi toți pentru că dincolo de toate provocările trăite ați știut să păstrați vie dragostea care v-a legat. Ați știut să fiți de fiecare dată unul lângă celălalt, să vă sprijiniți și să vă oblojiți rănile. O zi specială pentru 49 de cupluri călărășene care au învățat să trăiască în armonie atâția zeci de ani!
Vă doresc în continuare și mai multă sănătate și iubire, iar viața să vă ofere noi senzații și emoții de neuitat alături de familie, de toți cei dragi care vă iubesc și admiră povestea dumneavoastră de dragoste, legitimată în urmă cu o jumătate de secol!
La mulți ani plini de iubire și fericire!” – transmite primarul Marius Dulce.

Continue Reading

Tendințe

Copyright © 2022 CalarasiPRESS.

error: Conținutul site-ului Călărași PRESS este protejat de dreputuri de autor. Toate dreputile rezervate către © Cătălin COJOCARU. Pentru preluare informațiilor și a conținutului, ne puteți contacta la 0735.128.255 sau la catalin@calarasipress.ro