in

Ultimă oră: Un tânăr de 17 ani, posibil înecat, căutat de pompieri în apele brațului Borcea

Tânăr dispărut în apele brațului Borcea, căutat de pompieri și scafandri

Astăzi, 16 mai 2020 orele 16.00, pompierii călărășeni din cadrul ISU Călărași, au fost solicitați să intervină pentru căutarea unui tânăr de 17 ani care se afla pe plaja Tineretului din municipiul Călărași la scăldat, după ce a intrat alături de alți prieteni în apa, pentru a traversa înot brațul Borcea.

Tânărul se numește Buiac Marin (Marius) de 17 ani iar astăzi în jurul orelor 10.00 i-a spus mamei că pleacă la un prieten acasă pentru a face un grătar alături de mai mulți amici. Se pare că aceștia nu au mai petrecut acasă și au decis împreună să plece pe plaja Tineretului din municipiul Călărași pentru a se distra.

Conform informațiilor deținute la acest moment, băieții au băut bere și vin pe marginea apei, apoi trei din cei patru au intrat în apă pentru a înota să ajungă pe mamul celălalt. Aceștia au înotat ajungând aproape pe partea cealaltă, iar băiatul de 17 ani a rămas în urmă pentru că nu știa să înoate foarte bine.  A început să strige disperat la prieteni după ajutor însă fără vreun rezultat. Unul dintre prieteni se afla pe mal și a strigat disperat să iasă din apă.

POMPIERII CAUTĂ TRUPUL BĂIATULUI

Două echipaje de pompieri dotate cu bărci și sonare desfășoară căutări pentru a găsit trupul tânărului dispărut în apele Borcei. Familia copilului trece prin clipe cumplite după vestea primită.

TÂNĂRUL ÎȘI DOREA  SĂ DEVINĂ POLIȚIST

Buiac Marin era elev al Colegiului Economic Călărași și își dorea să devină polițist. Iubea această meserie și se antrena săptâmânala sălile de forță pentru a trece de probleme sportive susținute pentru poliție.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

-14 points
Upvote Downvote

Total votes: 20

Upvotes: 3

Upvotes percentage: 15.000000%

Downvotes: 17

Downvotes percentage: 85.000000%

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
Cine sunt câștigătorii primei ediții a Cupei Călărași - EVERYDAYNEWS REGIONAL
8 months ago

[…] Astăzi, 16 mai 2020 orele 16.00, pompierii călărășeni din cadrul ISU Călărași, au fost solicitați să intervină pentru căutarea unui tânăr de 17 ani care se afla pe plaja Tineretului din municipiul Călărași la scăldat, după ce a intrat alături de alți prieteni în apa, pentru a traversa înot brațul Borcea. Tânărul se numește Buiac Marin (Marius) de […] More […]

Spitalul Județean de Urgență are nevoie de 9 medici specialiști ATI și un post – medic primar ATI

S-a încheiat o nouă zi de căutari pe Borcea, fără rezultat. Scafandrii nu au dat de băiatul dispărut, sâmbătă, posibil înecat