Connect with us

Breaking News

TSD Călărași| Zi de poveste românească pentru călărășeni

Published

on

Astăzi, 24 februarie, zi de poveste românească a Iubirii, TSD Municipiul Călărași a lansat călărășenilor invitația de a sărbători împreună frumusețea iubirii.

Dragobetele constituie un pretext minunat pentru a ne reîntoarce gândurile și sufletele către valorile autentice românesti!! „Dragubind”, sărbătorim iubirea bunicilor şi a străbunilor noştri, cei care au creat cea mai frumoasă civilizaţie rurală a Europei.

Dragobetele este simbolul #nostru: #alMeu, #alTău, el ne amintește de puterea iubirii de a schimba lumea, de a restabili echilibrul, frumosul, creativitatea, sensul. Organizația Tineretului Social Democrat a reușit, cu sprijinul domnului președinte Ciprian Pandea, al doamnei senator Roxana Natalia Pațurcă, al domnului senator Vrăjitoru Sorin și al domnului secretar executiv George Chiriță, și în acest an să celebreze alături de oameni, pentru oameni această zi închinată iubirii! #Dragubiții s-au căsatorit pentru o zi, și-au prins inimile într-un frumos legământ și au participat la tombola organizată de câștigând premii deosebite!

  • PREMII TOMBOLĂ:
  • PREMIUL I: WEEKEND LA MUNTE PENTRU 2 CUPLURI-Hotel Alexandros, Bușteni
  • PREMIUL II:O CINĂ ROMANTICĂ-RESTAURANT PODUL 4
  • PREMIUL III: UN TORT în formă de inimă.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2120779701541606&id=1398760177076899

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Accident la Drajna Nouă pe DN21, patru autovehicule implicate cu 10 persoane

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN21 – Drajna Nouă din Călărași, unde au fost implicate patru autovehicule în care se aflau 10 persoane, transmis pompierii călărășeni.
Potrivit primelor date, este vorba despre un accident rutier cu 10 persoane implicate, dintre care o victima rănită ușor, neîncarcerată, în sat Drajna Noua, comuna Dragalina, pe Drumul Național 21. Se circulă pe o bandă dirijat de poliție.

Continue Reading

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Breaking News

VIDEO. Scăpări de gaze pe Varianta Nord din Călărași

Published

on

O nouă alertă duminică noapte în Călărași pentru pompierii militari. 

Un nou apel prin 112 a mobilizat mai multe echipaje de intervenție din structura CBRN a ISU Călărași, care au fost solicitate sa intervină pe Varianta Nord a municipiului Călărași, unde un salariat al Cimitirului Sf. Lazar a sesizat un miros puternic de gaze.

Intervenția este în dinamica la acest moment.

Continue Reading

Cele mai accesate articole