in ,

TSD Călărași| Zi de poveste românească pentru călărășeni

Astăzi, 24 februarie, zi de poveste românească a Iubirii, TSD Municipiul Călărași a lansat călărășenilor invitația de a sărbători împreună frumusețea iubirii.

Dragobetele constituie un pretext minunat pentru a ne reîntoarce gândurile și sufletele către valorile autentice românesti!! “Dragubind”, sărbătorim iubirea bunicilor şi a străbunilor noştri, cei care au creat cea mai frumoasă civilizaţie rurală a Europei.

Dragobetele este simbolul #nostru: #alMeu, #alTău, el ne amintește de puterea iubirii de a schimba lumea, de a restabili echilibrul, frumosul, creativitatea, sensul. Organizația Tineretului Social Democrat a reușit, cu sprijinul domnului președinte Ciprian Pandea, al doamnei senator Roxana Natalia Pațurcă, al domnului senator Vrăjitoru Sorin și al domnului secretar executiv George Chiriță, și în acest an să celebreze alături de oameni, pentru oameni această zi închinată iubirii! #Dragubiții s-au căsatorit pentru o zi, și-au prins inimile într-un frumos legământ și au participat la tombola organizată de câștigând premii deosebite!

  • PREMII TOMBOLĂ:
  • PREMIUL I: WEEKEND LA MUNTE PENTRU 2 CUPLURI-Hotel Alexandros, Bușteni
  • PREMIUL II:O CINĂ ROMANTICĂ-RESTAURANT PODUL 4
  • PREMIUL III: UN TORT în formă de inimă.

Zi de poveste românească a iubirii!#Dragubiții s-au căsatorit pentru o zi, și-au prins inimile într-un frumos legământ…

Gepostet von PSD Calarasi am Samstag, 24. Februar 2018

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ionuț Lupescu, a început, astăzi, la Călărași, turneul național de candidatură pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal

ULTIMĂ ORĂ| Nu se suspendă cursurile în scolile din județul Călărași