Connect with us

Breaking News

Trupul neînsuflețit al tânărului motociclist, Mihai Torpilă, decedat în SUA, va ajunge acasă în această noapte

Published

on

UPDATE 06 noiembrie 11:20 

Sicriul mortuar va ajunge în Calarasi în această seară în jurul orelor 23. 30 . Priveghiul se va desfășura în această noapte . Înmormântarea va fi marți 7 noiembrie ora 12.

UPDATE 05 noiembrie 23:55 

“Din cauza unor erori procedurale aeroportuare, sicriul fratelui nostru a fost blocat in UK . Asteptăm noi vesti despre repatrierea sicriului in România. Vom reveni cu detalii” – au anunțat reprezentații Gremium MC Wallachia Romania pe o rețea de socializare.

Advertisement

ȘTIREA INIȚIALĂ 

Trupul neînsuflețit al tânărului motociclist Mihai Torpilă, în vârstă de 32 de ani, care și-a pierdut viața în data de 11 octombrie 2023 într-un accident rutier produs în Lubbock din Texas, Statele Unite ale Americii, va fi adus acasă, la Călărași în această noapte. 

Familia și prietenii apropiați ai lui Mihai se vor aduna în dimineața zilei de luni și vor continua să-l comemoreze în ziua de marți, la priveghiul organizat în memoria sa. Mihai era tată, soț și iubea motoarele.

Slujba de înmormântare va avea loc pe data de 7 noiembrie, la Biserica Mircea Vodă din Călărași, unde cei dragi îl vor însoți pe ultimul său drum către Cimitirul Anastasia.

Marți, se așteaptă ca arterele principale ale Călărașiului să fie blocate temporar de un impresionant convoi de motocicliști veniți din întreaga țară pentru a-și lua rămas-bun de la Mihai. Sunetul motoarelor se va auzi în tot orașul, în semn de omagiu pentru cel care le-a fost prieten.

Advertisement

Dumnezeu să-l odihnească! 

Breaking News

Alertă în Călărași: O tânără de 14 ani a dispărut fără urmă de acasă

Published

on

Alertă în Călărași după ce o copilă de 14 ani a fugit de acasă.Familia este distrusă și nu își explică gestul fetei.

Cu o situație familială deja tristă, unde mama se află în pușcărie, tatăl fetei este îngrijorat și spune că nu cunoaște anturajul fetei.

Mihaela, înaltă de 1.60 metri, cu o greutate de 50 de kilograme, ochi căprui și păr lung și șaten, a părăsit domiciliul fără să lase nici o urmă.

Reprezentanții Poliției Române solicită sprijin din partea cetățenilor care o văd pe tânără. Persoanele care au văzut-o sau dețin informații sunt rugate să contacteze numărul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Advertisement

Continue Reading

Breaking News

[VIDEO] Zeci de șoferi blocați pe Autostrada Soarelui din cauza nămeților

Published

on

Codul roșu de viscol și ninsori a provocat haos pe aproape toate șoselele din România. Pe Autostrada Soarelui, care leagă București de Constanța, zăpada a blocat întreaga circulație. Zeci de șoferi au rămas împotmoliți în nămeți.

Mai multe persoane au rămas blocate pe Autostrada A2, după ninsorile abundente din această dimineață. A2 a fost închisă din cauza codului roșu de viscol, care a fost prelungit până la ora 16:00 în Constanța.

Traficul, reluat după câteva ore

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată parțial pe autostrada A2 București – Constanța, între kilometrii 64 – 35, pe sensul de mers către București.

Advertisement
Continue Reading

Breaking News

Situația actualizată, ora 16:00 | Drumuri blocate, școli închise și localități fără curent

Published

on

La ora 16:00, județul Călărași se confruntă cu o situație tensionată ca urmare a codului portocaliu și roșu de viscol. Drumurile naționale și județene sunt afectate. 

Drumurile naționale DN 3, DN 3A și DN31 au fost redeschise parțial, însă DN 3B și DN 21 rămân în continuare închise. A2 este practicabilă doar pe calea 2 între Drajna și București, iar calea 1 este deschisă doar de la București la Fundulea.

Situația în școli: Toate unitățile de învățământ din județ au fost închise pentru ziua de 27 noiembrie, având în vedere condițiile meteorologice severe.

Pompierii militari călărășeni au mobilizat: 37 de autospeciale și 220 de cadre intervin pentru a face față situației. Până la ora 14:00, intervențiile au inclus evacuarea apei din 10 locații afectate de inundații și degajarea a 168 de arbori căzuți în diverse localități, provocând daune materiale, inclusiv la 23 de autoturisme.

Advertisement

Infrastructura de gaze și alimentarea cu energie electrică sunt, de asemenea, afectate semnificativ. Distrigaz raportează lipsuri minime, dar 50 de localități, cu aproximativ 70.000 de consumatori, întâmpină probleme la alimentarea cu energie electrică. Peste 275 de linii de medie tensiune sunt afectate, iar echipele lucrează pentru remedierea avariilor.

În paralel, A2 se confruntă cu probleme, având aproximativ 63 de autovehicule blocate, cu aproximativ 180 de persoane în această situație. Autoritățile locale și regionale, inclusiv ISU, IPJ, IJJ și SDN, sunt implicate activ în operațiuni pentru deblocarea acestora, folosind 14 utilaje.

Pe toate DN-urile și DJ-urile se acționează cu utilaje de deszăpezire – 16 utilaje pe DN și 35 pe DJ – pentru a asigura accesul și siguranța traficului. Situația este în dinamică, iar autoritățile rămân mobilizate.

Municipiul Călărași

Advertisement
Continue Reading

Cele mai vizualizate