in

Tinerii liberali călărășeni și REBU S.A. – acțiune de ecologizare pe Plaja Tineretului

Pe data de 13 august, TNL Municipiul Călărași a desfășurat o acțiune de ecologizare (strângere a deșeurilor) pe Plaja Tineretului, alături de colegii lor din cadrul Clubul Elevilor Liberali Calarasi. Acțiunea a fost sprijinită de ADI Ecomanagement Salurbris împreuna cu REBU SA. Inițiativa a aparținut elevei Maria Lazăr de la Colegiul Național Barbu Știrbei și a fost finalizată din punct de vedere organizatoric în cadrul ședinței BPL TNL din data de 25.07.2019.

După 3 ore de strâns gunoi fără oprire, echipa a umplut 29 de saci de 120 litri, ceea ce a făcut vizibilă diferența de aspect a zonei, dar nu a reușit să curețe în întregime obiectivul acțiunii.

Adrian Stoica, Președinte TNL Mun. Călărași: “Căldura excesivă și țânțarii ne-au forțat să abandonăm înainte de a finaliza curățenia. Niciunul dintre noi nu se aștepta să fie atât de mult gunoi. Când am verificat zona, nu am intrat adânc în vegetația înconjurătoare, dar am descoperit ulterior că ascunde zeci de kilograme de deșeuri. Am găsit haine, reviste, saltele, peturi, pungi de plastic, cioburi, plăci de celuloză, țigle etc. Orașul acesta a fost binecuvântat cu un cadru natural foarte frumos, iar noi trebuie să îl păstrăm astfel. Dacă noi am putut face curat după alți oameni, orice om poate face curat după sine. Sper că am reușit să transmitem acest mesaj prin puterea exemplului!”

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Eugen Teodorovici: După consultări de peste un an de zile cu mediul de afaceri, am agreat un set de modificări importante ale Codului fiscal și Codului de procedură fiscală

Mesajul președintelui PSD Iulian Iacomi transmis cu ocazia Zilei Marinei