Connect with us

Tech

Telefoanele mobile, focar de infecție. Sunt mai periculoase la transmiterea bacteriilor decât scaunele de toaletă

Published

on

Telefoanele mobile, focar de infecție. Sunt mai periculoase la transmiterea bacteriilor decât scaunele de toaletă

Conform unor studii citate pe pagina Facebook a Ro-Vaccinare, telefoanele sunt dispozitivele perfecte pentru transmiterea microbilor, fiind chiar mai periculoase decât scaunele de toaletă.

sursa: observatornews.ro
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tech

BMW recheamă in service peste 430.000 de modele E90, E91, E 93 si E92

Published

on

BMW a anunțat ca in scurt timp începe o campanie de rechemare a peste 430.000 de masini Seria 3 care au probleme cu sistemul electric.

Germanii au descoperit ca sunt șanse de incendiu pentru aceasta generatie de mașini Seria 3, si pentru a nu avea probleme cu autoritățiile KBA vor schimba gratuit in unitatile service BMW piesele care suferă.

Îmbunătăţirile de serie sau rechemările sunt măsuri care se bazează pe toleranţele de design sau de producţie care pot afecta utilizarea în siguranţă sau calitatea automobilului. Bineînţeles, ne simţim responsabili pentru calitatea şi siguranţa produselor noastre. Din acest motiv, am implementat o funcţie de căutare. Poţi utiliza această funcţie pentru a verifica personal dacă automobilul tău este vizat de o astfel de măsură. Dacă da, partenerul tău BMW şi MINIte va ajuta cu plăcere în orice moment; bineînţeles, fără niciun cost pentru tine.

Rechemarile BMW au urmatoarele coduri: 0061830500”, “0061660400” si “0061830400, iar elementele care se schimba sunt reprezentate de cablaje si contactori care au imbatrinit necorspunzator si care pot duce la aparitita unui incendiu.

Intreaga operatiune are un timp de lucru de 60 minute si se efectueaza gratuit de catre reprezentantele BMW din toate tarile din UE!

Verifică dacă există rechemări active care se aplică automobilului tău introdu seria de şasiu (VIN) din 17 caractere.

https://www.bmw.ro/ro/footer/quick-link/bmw-vehicle-recalls.html?

Continue Reading

Tech

Ford va lansa 7 noi modele de mașini electrice

Published

on

Ford are planuri mari în Europa. Producătorul american anunță lansarea a șapte modele electrice pe bătrânul continen, dar și investiții într-un centru de asamblare a bateriilor în Germania şi o societate mixtă de producţie de celule de nichel în Turcia.

”Marşul nostru către un viitor complet electric este o necesitate absolută pentru Ford, pentru a satisface nevoile de mobilitate ale clienţilor într-o Europă aflată în transformare”, a declarat Stuart Rowley, preşedintele Ford pentru Europa, scrie Ziare.com.

Ford a declarat că va introduce pe piaţă trei noi vehicule electrice pentru pasageri şi patru noi vehicule electrice comerciale în Europa până în 2024.

Strategia prevde și preluarea Uzinei Ford din Craiova de către compania mixtă Ford Otosan din Turcia. Tranzacția are o valoare de 575 de milioane de euro.

sursa: jurnalist.ro
Continue Reading

Actualitate

Uzina Dacia, afectată de războiul din Ucraina. Se opreşte producţia de cutii de viteze

Published

on

Uzina Mecanică şi Şasiuri Dacia va fi oprită pentru mai multe zile, începând de luni, 14 martie, ca urmare a scăderii de comenzi de cutii de viteze din partea uzinelor Renault din Rusia, potrivit anunţurilor făcute de companie către angajaţi, relatează Profit.ro.

Angajaţii care vor rămâne acasă vor primi 85% din salariu şi tichetele de masă aferente, conform.

Uzina Dacia din România produce componente pentru fabricile Global Acces ale Renault Group, dar şi pentru alte modele ale mărcii, precum şi pentru Nissan. La capitolul componente, la Mioveni sunt produse atât motoare, cât şi cutii de viteze. De aici, cutiile sunt expediate inclusiv în Rusia, unde Renault Group are două uzine: în Moscova, pentru maşinile sub siglă Renault, şi la Togliatti, pentru maşinile Lada produse de AvtoVAZ.

Criza generată de războiul din Ucraina şi restricţiile impuse Rusiei, suprapuse peste criza de semiconductori, au determinat oprirea ambelor uzine Renault din Rusia.

 

Continue Reading

Cele mai accesate articole