in ,

Ștefan Vodă: A incendiat o familie, apoi s-a sinucis, totul din gelozie | VIDEO

Comuna Ștefan Vodă este din nou lovită de o tragedie.
Petre Dumitru, 52 de ani, cunoscut de săteni drept „Mitică Căcău” a plănuit să se răzbune pe o familie din sat. A aruncat un borcan de cârpe îmbibate în combustibil probabil benzină, pe unul din geamurile casei în care locuiesc Maria și Dumitru NICA. Mitică le-ar fi pus gând celor doi încă de pe zi, când a ajuns în sat cu microbuzul de la ora 12.00. Vecinii spun că Mitică era nervos de când a venit. Acesta ar fi avut un conflict cu un bărbat în cursul zilei de 28 februarie.

DRAGOSTE  ARZĂTOARE  DE 1 MARTIE

S-a întâmplat aproape de miezul nopții, în jurul orei 23.30. După cei peste 11 ani petrecuți în închisoare pentru crimă, Mitică a încercat să-și refacă viața. A pus ochii pe Maria Nica, soția lui Dumitru Nica. Femeia se pare că i-ar fi refuzat toate avansurile și propunerile intime. Mitică nu s-a putut împăca cu ideea că nu o poate avea pe soția lui Dumitru Nica, așa că le-a dat foc în casă.  A confecționat două bombe incendiare artizanle (cocktailuri Molotov), realizate din benzină și materiale textile și le-a aruncat prin geamul camerei în care dormea femeia pe care încerca să o cucerască.

ȘI-A OMORÂT SOȚIA ÎN BĂTAIE, ÎN ȘANȚUL DIN FAȚA CASEI – 11 ANI

FOTO/ casa suspectului Nicu Vasile

Mitică a stat peste 11 ani în pușcărie pentru o crimă perecută în urmă cu mulți ani. Și-a bătut femeia în șanțul din fața casei până a omorât-o.  Prin 2017 criminalul revine, după mulți ani petrecuți prin străinătate, în România. După ce a ieșit din pușcărie, Mitică s-a pocait, spun vecinii. “Nu a mai făcut scandaluri, de băut nici nu se punea problema, se pocăise și el”

Vecinul de peste drum a fost cel ce s-a deplasat la locuința familiei Nica atunci când s-au auzit strigăte de disperare.  A încercat să stingă flăcările din locuința soților Nica cu ajutorul furtunului din curte, însă fără rezultat. S-a dus, în fuga cea mai mare, la el în curte și a luat o găleată cu apă, pe care a aruncat-o pe femeia care se ținea de tocul ușii, aceasta încercând să iasă din flăcările și fumul care îi puteau aduce decesul.

Foto/ vecin care a intervenit la stingerea focului

Flăcările s-au extins în camera în care se aflau soții Nica, iar fumul era din ce în ce mai mult. Femeia a suferit arsuri în proporție de peste 80% din suprafața corpului. Șansele de supraviețuire sunt rezervate. Soțul femeii a suferit arsuri la ambele mâini și la piciorul drept. Au fost transportați de urgență la Spitalul Județean de Urgență Călărași pentru îngrijiri de specialitate.

FOTO/ Dumitru Nica-soțul d-nei Maria

DIN GELOZIE ȘI-A PUS CAPĂT ZILELOR

Mai multe echipaje de poliție, și echipaje ale Serviciului de Acțiuni Speciale s-au deplasat la domiciliul principalului suspect. Nicu Vasile a fost găsit mort în curtea casei de către polițiștii Serviciului Omoruri.  Surse judiciare spun că acesta s-ar fi otrăvit cu o substanță toxică.  În toată curtea se simțea un miros puternic de benzină. Tot surse din anchetă spun că benzina folosită la  cocktailurile Molotov ar fi provenit dintr-o motosapă pe care acesta o avea în curte. Decesul a fost constat de echipajul de salvare solicitat la fața locui de către polițiști.

FOTO/ Verificare locuință suspect

Polițiștii, împreună cu procurorul de caz desfășoară cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care s-a produs tragicul eveniment.

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 7

Upvotes: 4

Upvotes percentage: 57.142857%

Downvotes: 3

Downvotes percentage: 42.857143%

5
Leave a Reply

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback
Soţ şi soţie incendiaţi cu cocktail Molotov de vecinul gelos | Olt Alert

[…] se pare că i-ar fi refuzat toate avansurile aşa că bărbatul i-a dat foc în casă, potrivit calarasipress.ro. Agresorul a aruncat un borcan de cârpe îmbibate în combustibil printr-unul din geamurile […]

trackback
Refuzat de o femeie căsătorită, un fost pușcăriaș a pus bombe de foc în casa celor doi soți apoi s-a otrăvit

[…] Potrivit calarasipress.ro, Petre Dumitru s-a sinucis cu otravă. El a ingerat o substanţă toxică pentru a-şi pune capăt zilelor, iar medicii chemaţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l resuscita. […]

trackback
Un bărbat din Călăraşi a incendiat o familie cu două bombe artizanale şi apoi s-a sinucis – Olt.ro

[…] Potrivit calarasipress.ro, Petre Dumitru s-a sinucis cu otravă. El a ingerat o substanţă toxică pentru a-şi pune capăt zilelor, iar medicii chemaţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l resuscita. […]

trackback
Un bărbat din Călăraşi a incendiat o familie cu două bombe artizanale şi apoi s-a sinucis - Tara mea România

[…] Potrivit calarasipress.ro, Petre Dumitru s-a sinucis cu otravă. El a ingerat o substanţă toxică pentru a-şi pune capăt zilelor, iar medicii chemaţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l resuscita. […]

trackback
Stefan Voda – A incendiat o familie, apoi s-a sinucis, totul din gelozie – 28.02.2019 – TeleviziuneaCalarasi.ro

[…] Citește tot articolul pe site-ul calarasipress.ro […]

Patru tineri din Dragalina, reținuți pentru înșelăciune cu “motorină”

SANCȚIONARE CU FELICITARE