in

Senatorul PSD Nicușor Cionoiu cere demisia ministrului Sănătății

Senatorii PSD cer demisia de urgență a ministrului Sănătății, pe care îl acuză de incompetență și lipsă de umanitate. Social-democrații au depus în Parlament o moțiune simplă împotriva lui.

Lovitură totală pentru Vlad Voiculescu! Ministrul Sănătății este ținta unei moțiuni simple depuse în Parlament împotriva sa de PSD, ca urmare a tragediei care a avut loc vineri la Institutul Matei Balș.

Liderul senatorilor PSD, Gabriela Firea, a anunțat luni pe Facebook că demisia ori demiterea lui Voiculescu ar fi singurele soluții onorabile pentru coaliția aflată la guvernare.

Senatorul PSD Nicușor Cionoiu: Am cerut, alături de colegii din Senat, demisia ministrului sănătății, pentru incompetență și lipsă de umanitate.

Demisia sau demiterea sunt singurele soluții onorabile, dacă PNL și USR – PLUS au respect față de români.

Protest cu pancarte negre în Parlament

Și președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că partidul său va depune o moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății.

Mai mulți parlamentari social-democrați i-au cerut luni demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, purtând pancarte cu acest mesaj în Parlament.

Înarmați cu pancarte negre cu mesajul ”Voiculescu – Demisia”, parlamentarii, printre care s-a numărat și Mihai Fifor, fost ministru de Interne, i-au cerut acestuia să plece după tragedia de la Institutul ”Matei Balș”, unde cinci persoane au murit în incendiul ce a cuprins o secție pentru bolnavi Covid.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Unirea: Cazuri de COVID-19 în interiorul Căminului pentru persoane vârstnice Sf. Maria Ciprian Olteanu: Ne aflăm într-o situație dificilă și ne mobilizăm să respectăm toate procedurile impuse de DSP

ACȚIUNI DE VERIFICARE A RESPECTĂRII MĂSURILOR IMPUSE ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI DE COVID-19