in

Vâlcelele: Un bărbat și-a incendiat casa, iar părinții au suferit arsuri seriose

Un tânăr (N. N. Georgian) cu vârsta de 28-30 de ani din localitatea Vâlcelele  și-a incendiat propria casă, acolo unde locuia împreună cu parinții. Totul s-a petrecut în dimineața zilei de sambată, 9 noiembrie ora 02.00. După multe pahare de alcool, fiul s-a luat la ceartă cu părinții,  iar starea de ebrietate a accentuat situația conflictuală. S-a supărat și a aruncat cu benzină  în casă, apoi a dat foc și a plecat.  

Tatăl are arsuri pe unul din membrele inferioare, iar mama tânărului a suferit arsuri pe mai multe zone ale corpului. Victimele au fost transportate de urgență la Spitalul Județean de Urgență Călărași pentru îngrijiri medicale.

Pompierii militari din cadrul ISU Călărași au fost solicitați să intervină. Mai multe autospeciale au sosit de urgență la fața locului pentru a stinge incendiul. Un echipaj SMURD a fost prezent pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor incendiului.

Primarul localității Vâlcelele, Ionel Tatu, a fost prezent pe tot parcursul nopții la intervenția pompierilor. Focul a fost stins spre dimineață. A fost anunțat de nenorocirea care a avut loc la el în localitatea, n-a stat pe gânduri și s-a pus imediat în mișcare. Ajuns la incendiu, a asistat la intervenția pompierilor și s-a interesat dacă situația este sub control. Ne-a confirmat faptul că cel care a dat foc este fiul, iar cearta a fost antrenată de consumul de alcool. Primarul ne-a preciziat că familia era una liniștită, fără a avea antecedente în scandaluri sau situații extreme.

What do you think?

-2 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 2

Downvotes percentage: 100.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

VIDEO. Virgil Dumbravă/Pro România Călărași îl susține pe Mircea Diaconu în cursa pentru Cotroceni

VIORICA DĂNCILĂ A VOTAT „PENTRU O ROMÂNIE A BUNĂSTĂRII, O ROMÂNIE SIGURĂ ȘI DEMNĂ”