in

Senatorul PNL Ciprian Pandea: Cea mai mare problemă o reprezintă reticența populației, din cauza propagării fake-news-urilor

Senatorul Ciprian Pandea: Este foarte important în această perioadă să ne informăm din surse autorizate cu privire la subiectul momentului: vaccinarea împotriva Covid19.

Din discuțiile pe care le-am purtat cu specialiștii călărășeni angrenați în acest proces, cea mai mare problemă o reprezintă reticența populației, din cauza propagării fake-news-urilor. De aceea, vă îndemn pe toți călărășenii, și nu numai, să spunem împreună: #stopfakenews.

Cele mai actualizate informații cu privire la vaccinarea împotriva Covid 19 le obținem de pe platforma națională RO Vaccinare.

După cum știți, în acest moment se desfășoară, în cadrul spitalelor călărășene, prima etapă a vaccinării, de care beneficiază personalul medical.

Urmează, în săptămânile viitoare, să demareze și etapa a doua a vaccinării împotriva Covid, în care sunt incluse persoanele de peste 65 de ani sau cele cu boli cronice, precum și alte categorii. În județul Călărași vor fi disponibile 9 centre de vaccinare, câte două în municipiile #Călărași și #Oltenița, și câte unul în localitățile: #Budești, #Lehliu-#Gară, #Dragalina, #Modelu și #Borcea. Au fost alese aceste localități datorită densității mari a populației de peste 65 de ani.

Vreau să transmit primarilor din cele șapte localități că pot conta pe sprijinul meu, în cazul în care întâmpină probleme în organizarea centrelor de vaccinare. Înțeleg că este nevoie de un sprijin guvernamental pentru asigurarea fondurilor necesare funcționării centrelor, dar, totodată, există și probleme cu asigurarea personalului medical. Vom găsi soluții, împreună!

PS: Da, și eu mă voi vaccina, atunci când va fi posibil.

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Vlad Țepeș/ Marian Iliuță, despre prioritățile anului 2021: “Modernizarea drumurilor din comună este o prioritate”

Zeci de persoane care participau la evenimente private în Frumușani au fost amendate, total 55.000 și un dosar penal