in

Senatorul Ciprian Pandea, despre candidații PNL la alegerile parțiale: “Am mare încredere în cei doi colegi liberali și îi asigur de toată susținerea mea!”

Vineri, 28 mai a.c., organizația județeană a PNL Călărași, a prezentat într-o conferință de presă cei doi candidați desemnați pentru a candida în cele două localități călărăşene, respectiv Frumușani și Cuza Vodă. Senatorul liberal Ciprian Pandea a apreciat că cei doi candidați sunt pregătiți pentru a câștiga alegerile    din 27 Iunie.

“Am intrat în linie dreaptă în ceea ce privește alegerile parțiale din cele două comune călărășene pentru care pe 27 iunie cetățenii vor ieși la vot pentru a-și desemna primarii, Cuza Vodă și Frumușani. Astăzi am participat la o conferință de presă, unde am lansat oficial cele două candidaturi.

La Cuza Vodă, Partidul Național Liberal mizează pe Monica Silvia Ceausescu, un tânăr fermier de succes, cu experiență în accesarea de fonduri europene, iar la Frumușani, pe Lăduncă Ștefan, un jurist extrem de capabil care va așeza pe un drum corect administrația locală.

Am mare încredere în cei doi colegi liberali și îi asigur de toată susținerea mea!” – scrie senatorul Pandea pe o rețea de socializare

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Rezultatele acțiunii pe linia protecției mediului

Spațiu comercial scos la licitație publică în Spitalul Județean Călărași