in

Senatoarea Roxana Natalia Pățurcă a premiat excelența elevilor din cadrul Galei “10 de Nota 10”

Vineri, 13 decembrie 2019, la Călărași, a avut loc cea de-a doua ediție a Galei Anuale a Premiilor ”10 de Nota 10”, eveniment dedicat susținerii și încurajării performanţei şcolare.

Evenimentul s-a desfășurat in restaurantul Hotel Calarasi, iar tema specială a fost ”Excelența premiază Excelența”.

Mai multe personalități de mare notorietate din diferite domenii au fost invitate să participe la desfășurarea acestei Gale Anuale pentru a premia excelența tinerilor care s-au făcut remarcati in sistemul de învățământ.

Gala Anuală a Premiilor ”10 de Nota 10” a luat naștere din dorința de a sprijini copiii și tinerii excepționali ai județului Călărași, pentru a promova, susține și stimula excelența în educația formală și non formală, pentru dezvoltarea potențialului maxim al adolescenților și tinerilor, pentru o bună adaptare și integrare a acestora într-o societate dinamică, care își schimbă paradigmele foarte rapid.

Anul acesta, cu sprijinul financiar al partenerilor, în cadrul Galei au fi premiați 26 de adolescenți care au atins Performanța și Excelența în anul școlar 2018 -2019. Distincțiile acordate în cadrul Galei au fost înmânate de către invitații noștri speciali, surpriză menită să evidențieze încă o dată calitatea laureaților noștri.

Senatoarea PSD, Roxana Natalia Pațurcă a reușit să emoționeze publicul prezent prin mesajul sau transmis noii generații. Aceasta a premiat doi elevi excelenți, care s-au remarcat in domeniile aprofundate.

“Am fost onorată să particip la Gala  Anuală a Premiilor “10 de nota 10”, o inițiativă excelentă care se doreşte a scoate în evidență atât pe elevii cu rezultate excepționale din Călăraşi, cât şi pe profesorii lor coordonatori. Avem nevoie de astfel de evenimente şi avem nevoie să ni se ofere astfel de oportunități pentru a arăta că ştim să ne prețuim valorile, indiferent de vârsta lor.

Mi-am adus la rândul meu un mic aport la bunul mers al evenimentului şi am premiat elevii merituoşi şi cadrele didactice, cu bucuria pe care doar un alt profesor o poate simți. Mulțumesc organizatorilor pentru invitație şi felicitări premianților!” – scrie senatoarea Roxana Pațurcă pe profilul de Facebook

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Iuliana Raiu – Cu toții ne dorim să trăim mai bine și să nu mai facem comparații cu alte municipii

Gabriel Oroianu, reales viceprimar în Vâlcelele