in ,

Senatoarea PSD Roxana Natalia-Pațurcă și primarul PNL din Borcea, Nedelcu Aniel s-au căsătorit religios în ultima zi a referendumului

Primarul PNL al comunei Borcea, Nedelcu Aniel Theodor, s-a căsători, în această după-amiază, cu senatoare de Călărași din partea PSD, Roxana Natalia Pațurcă. Ieri, 6 octombrie, senatoarea Roxana Pațurcă a împlinit frumoasa vârstă de 39 de ani. Atât senatoare Roxana Pațurcă, cât și primarul Nedelcu Aniel sunt divorțați de mai mulți ani.

Slujba religioasă s-a desfășurat astăzi, 07 octombrie, începând cu orele 17.00, la biserica “Sfinții împărați Constantin și Elena” (Volna) din municipiul Călărași. Fericirea este mare, emoțiile erau vizibile, iar iubirea nemărginită! Petrecerea va avea loc în această seară la Restaurant YTU. 

Înainte de a ajunge în Senat, Roxana Natalia Pațurcă a activat ca profesor de finanțe-contabilitate, în cadrul liceului Economic din Călărași. Aniel Nedelcu, primar în comuna Borcea de la vârsta de 32 de ani. Primar din anul 2012 al comunei. Două mandate câștigate cu lejeritate, reușind să obțină peste 80% din  totalul voturilor în campania electorală din 2016.

Până să ajungă primar al localității, Aniel Nedelcu a fost angajat tot ca profesor, în cadrul Colegiului Național Barbu Știrbei din Călărași, predând matematică-informatică. Ulterior postului de profesor, Aniel a fost angajat la Serviciul Român de Informații (S.R.I.) și Serviciul Telecomunicații Speciale (S.T.S.). În cele din urmă, Aniel a revenit la catedră, de data aceasta la liceul tehnologic din comuna Borcea, activitate pe o perioadă de 6 luni.

Le urăm celor doi proaspăt căsătoriți tradiționalul “CASĂ DE PIATRĂ!”

 

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 50.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 50.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Consilierii PSD Marius Dulce și Florin Dinu oferă sprijin copiilor din școala cu învăţământ special din Călărași

Consiliul Județean Călărași a lansat o nouă campanie de promovare a județului nostru: “Locuri de văzut în Călărași