in

PSD/ Săndina Georgescu: “Venim cu un suflu nou, suntem debarasați de „obligații” personale, și venim cu o nouă viziune”

Săndina Georgescu, consilier local: Am o experiență de 22 de ani în management în instituții din domeniul agribusiness, finanțe, bănci, asigurări, și producție industrială. Cred că acolo unde am trecut am lăsat ceva mai bun în viețile oamenilor și organizațiilor cu care am interacționat. În noiembrie 2020 am devenit consilier local pe listele PSD alături de mai mult de jumătate din echipa de consilieri PSD care nu au mai făcut politică și nu au mai activat în administrație publică. Consider că lipsa de experiență în administrație nu este un dezavantaj, din contră. Venim cu un suflu nou, suntem debarasați de „obligații” personale, și venim cu o nouă viziune. Țin să le mulțumesc din suflet fiecăruia în parte pentru încrederea acordată, atât pentru susținere, cât și pentru voturile exprimate cu ocazia alegerilor locale și parlamentare.

Ca echipă antrenată politico-administrativ de domnul primar Marius Dulce, susținut în activități de domnul președinte Vasile Iliuță, am adus un plus de valoare. Am avizat 34 de hotărâri, unele dintre ele deja sunt în stadiul de punere în practică, altele sunt în analiză tehnico-financiară, în diverse etape. Cred că toate vor aduce o schimbare feței Călărașiului. Ca organizație politcă am demarat ierarhizarea internă. Nu este o organizare în sine, ci o așezare conștientă pe funcțiile și posturile pe care are fiecare competențe si abilități. Devenim mai buni și mai eficienți, dacă la nivelul organizațiilor PSD Călărași lucrurile sunt clare.

Sunt implicată, la nivel de Municipiu, în activitatea organizației de femei. O susțin din toată inima pe președinta interimară, doamna Steluța Oprea. Activitatea organizației de femei va avea ca scopuri combaterea violenței domestice, împletirea dintre carieră și familie, accederea și ascensiunea femeilor în politică, problema copiilor, ai căror părinți sunt imigranți, problema locuințelor. Sunt convinsă că la sfârșitul acestui mandat voi ieși cu fruntea sus, Călărași va avea un plus de valoare adus de noi.

5 2 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PSD/ Vasile Iliuță: A fost semnat contractul pentru Portul Turistic

Senatorul PSD Nicușor Cionoiu, despre dezinteresul companiei ENEL privind problemele semnalate de călărașeni