in

,,Promenada Inimilor 2021” – 29 septembrie, ora 10:00

Clubul Rotary Călărași în parteneriat cu Primăria Municipiului Călărași, împreună cu Societatea Română de Cardiologie și Fundația Română a Inimii, lansează programul ,,Promenada Inimilor 2021” cu ocazia Săptămânii Mondiale a Inimii.

Clubul Rotary Călărași, lansează în 2021, programul „Promenada Inimilor”, proiect de parcurgere a unui traseu accesibil ce îşi propune ca în această perioadă atipică, să păstrăm un stil de viață cât mai sănătos, reamintind tuturor că activitatea fizică, minim 30 de minute pe zi, este cel mai bun mijloc de prevenţie a bolilor cardiovasculare.

Traseul din Călărași are o lungime de cca 3 km, începând din Parcul Central, zona Restaurant Queen, parcul Dumbrava, Grădina Zoologică (vizitată gratuit de participanți), Hotel Hestia, cu sosire la Restaurantul Queen.

Plecarea în traseu va avea loc în 29 septembrie 2021, începând cu ora 10:00, prin organizarea unei plimbări în aer liber, la care sunt invitați să participe toți locuitorii municipiului Călărași/județului Călărași.

Fiecare participant va primi, la plecare, o insignă, o hartă, o sticlă cu apă, iar la sosire va primi un bilet la tombola ce va fi organizată, la ora 17:00, la Restaurantul Queen.
Dovada parcurgerii traseului va fi prezentarea unei fotografii în dreptul panoului de informare amplasat în Grădina Zoologică, în dreptul țarcului 𝐒𝐓𝐑𝐔𝐓̦𝐈 𝐍𝐀𝐍𝐃𝐔.

Program inţiat de Fundaţia Irlandeză a Inimii şi implementat deja în peste 10 ţări europene, ,,Promenada Inimilor” a avut un succes răsunător şi printre români. În România, programul a fost lansat în 2013, în ultimii ani participând mii de persoane în lupta bolilor cardiovasculare. Anul acesta evenimentul se va desfășura, concomitent, în peste 26 de orașe.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Inspecția Muncii Călărași sancționează angajatorii care nu respectă normele în vigoare cu amenzi de 20.000 de lei

Florin Câțu este noul președinte al PNL. Iată ce mesaj transmite PSD