Connect with us

Breaking News

Două persoane au fost găsite împuscate pe un câmp. Crimă în stil mafiot sau accident de vânătoare?

Published

on

O crimă șocantă, care seamănă cu o reglare de conturi în stil mafiot s-a petrecut la Târgoviște.

Un consilier local și încă un bărbat care se pare că lucra pentru acesta au fost găsiți împușcați în cap și în burtă pe un câmp de lângă Târgoviște, informează Antena 3.

Se bănuieşte a fi un accident de vânătoare, urmat de o sinucidere.

Apelul către numărul unic de urgență 112 a fost efectuat în jurul orei 18:00. Se pare că un localnic de se deplasa către serviciu a anunțat Poliția.

Din primele declaraţii ale procurorilor se bănuiește a fi un accident de vânătoare, urmat de o sinucidere.

Gheorghe Ifrim era consilier din anul 2012. Acesta era pasionat de vânătoare. Din declaraţiile cunoscuților şi alea prietenilor acestuia, consilierul şi-a lăsat arma de vânătoare acasă.

A doua persoană găsită decedata se numeşte Neagu Ion, fiind un  muncitor al consilierului local.

La această oră procurorii împreună cu criminaliştii desfăşoară cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza decesului celor două persoane.

 

https://www.facebook.com/Digi24HD/videos/1794135677272308/

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași! Politia evacuează zona

Published

on

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași. Un apel pe 112 a anunțat situația, însă bărbatul nu a putut fi identificat.

Mulțimea de oameni a fost evacuată de urgență. La fața locului urmează sa ajungă lucrătorii Serviciului Român de Informații pentru efectuarea verificărilor specifice.

Potrivit unor informații, cartela de pe care a fost efectuat apelul prin care s-a anunțat atentatul aparține unei femei, însă cel care a vorbit este un bărbat.

Echipa operativa a stabilit locația apelantului în localitatea Mihai Viteazu din Călărași,  la fața locului deplasându-se un echipaj pentru efectuarea cercetărilor. A fost interceptată mașina apelantului însă la sosirea forțelor de ordine nu a fost găsit nimeni.

Poliția face mai multe filtre la toate ieșirile din Călărași pentru a control.

PRECIZARE IPJ CALARASI 

“În seara de 2 decembrie a.c., un bărbat a sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în cadrul Târgului de Crăciun din municipiul Călărași este amplasată o bombă.

Numărul a fost reapelat, iar persoana a răspuns spunând că a fost o glumă.

În cauză se efectuează verificări, în vederea identificării persoanei și luarea măsurilor legale care se impun.” precizează IPJ Călărași pentru Călărași PRESS.

In curs de actualizare

Continue Reading

Breaking News

Accident la Drajna Nouă pe DN21, patru autovehicule implicate cu 10 persoane

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN21 – Drajna Nouă din Călărași, unde au fost implicate patru autovehicule în care se aflau 10 persoane, transmis pompierii călărășeni.
Potrivit primelor date, este vorba despre un accident rutier cu 10 persoane implicate, dintre care o victima rănită ușor, neîncarcerată, în sat Drajna Noua, comuna Dragalina, pe Drumul Național 21. Se circulă pe o bandă dirijat de poliție.

Continue Reading

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Cele mai accesate articole