Connect with us

Știri

Stamate Florentina, șefa asistentelor, noua manageră a Spitalul din Călărași

Published

on

Spitalul Județean de Urgență Călărași a intrat într-o nouă etapă începând cu data de 1 iulie, odată cu numirea unei noi conduceri. Stamate Florentina, șefa asistentelor medicale, a fost desemnată să preia frâiele acestei importante unități medicale, înlocuind-o astfel pe Carmen Jecu Vlad, care a ocupat această funcție timp de un an.

Informațiile neoficiale susțin că fosta managera, Carmen Jecu Vlad, a optat să renunțe la funcția de manager deoarece resimțea oboseala și simțea că nu mai poate face față volumului de muncă solicitant din cadrul spitalului. Astfel, a considerat că este momentul potrivit să cedeze ștafeta și să ofere oportunitatea unei noi conduceri să continue activitatea în spiritul performanței și al îmbunătățirii constante.

Inițial, se pare că Pîrlea Elisa, directoarea financiar-contabilă a spitalului, era prima opțiune pentru poziția de manager. Cu toate acestea, planurile au fost schimbate în momentul în care Stamate Florentina și-a manifestat dorința de a prelua conducerea spitalului din Călărași. Cunoscând în detaliu realitățile și provocările din interiorul unității medicale, Stamate Florentina a considerat că este momentul să-și asume această responsabilitate și să contribuie la dezvoltarea și îmbunătățirea serviciilor medicale oferite pacienților.

Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Călărași își propune să consolideze și să dezvolte infrastructura medicală, să îmbunătățească accesul pacienților la servicii de înaltă calitate și să asigure un mediu de lucru eficient și motivant pentru întregul personal medical.

Advertisement

Știri

20 de jandarmi au fost avansați în grad la Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași

Published

on

Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași a avansat în grad 20 de jandarmi pentru modul de executare a misiunilor și îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu. Festivitatea a avut loc la începutul săptămânii, în contextul sărbătoririi Zilei Naționale a României. 

Din cei 20 de jandarmi, un ofițer a fost avansat în gradul de locotenent – colonel, un ofțier în gradul de maior, 16 subofițeri în gradul de plutonier adjutant șef și doi subofițeri în gradul de plutonier adjutant. 

„Noile grade au fost înmânate de către colonelul Marcu Ionel ca urmare a rezultatelor deosebite înregistrate pe parcursul carierei de jandarm. Astfel de avansări, înaintea expirării stagiului minim în grad au loc cu ocazia Zilei Naționale a României și a Zilei Jandarmeriei Române.”, a declarat Ana-Maria Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași.

 

Advertisement

Continue Reading

Știri

Vasile Iliuță transmite urări de bine ceror care își aniversează onomastica

Published

on

Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași, a luat parte la liturghia săvârșită de Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu cu ocazia sărbătorii Sfântului Mare Ierarh Nicolae, așa cum scrie pe o platformă de socializare.

Liturghia a avut loc în biserica „Sfânta Mare Muceniță Anastasia”, unde a mai fost prezent, printre alții, și Marius Dulce, primarul municipiului Călărași. 

„Am aflat, din predica rostită astăzi, că viața acestui mare sfânt poate fi rezumată în două lecții de viață. Prima lecție este aceea a căutării neîncetate a Cuvântului lui Dumnezeu în tot ce facem și tot ce gândim. A doua lecție este cea care ne arată că este imposibil să cunoști Cuvântul Domnului și să nu-l folosești imediat prin acțiuni caritabile față de cei aflați în nevoie: de la Sfântul Nicolae învățăm caritatea activă care produce schimbări reale!”, a scris Vasile Iliuță pe Facebook. 

Președintele Consiliului Județean le urează călărășenilor să se bucure în pace de ziua Sfântului Nicolae și le transmite sănătate celor care își aniversează onomastica”. 

Advertisement

 

Continue Reading

Știri

Vezi filmele care rulează în decembrie la Cinema Călărași

Published

on

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași anunță programul filmelor ce vor rula în perioada 08 – 29 decembrie la Cinema 3D/2D Călărași. Vor rula 7 filme, printre care Wonka, cu Timothée Chalamet, Aquaman și Regatul Pierdut, cu Jason Momoa, și The Pod Generation, cu Emilia Clarke. 

Iată lista completă a filmelor și programul: 

Pentru copii, elevi, studenți și pensionari, prețul biletului este de 12 lei și 18 lei pentru persoanele cu vârsta de peste 14 ani. Biletele pot fi achiziționate doar fizic, de la casieria cinematografului, de marți până vineri între orele 12:00 – 20:00, iar sâmbătă și duminică între orele 9:00 – 20:00. 

 

Advertisement

Continue Reading

Cele mai vizualizate