in

Borcea: Primarul Nedelcu Aniel – mândru de realizările lui și locuitorii comunei

Atât locuitorii, cât și tânărul edil al comunei Borcea, Nedelcu Aniel ce se află la al doilea mandat – sunt cât se poate de mândrii de realizările și schimbările aduse comunității. Am stat de vorbă cu oamenii locului, care cunosc ulițele și oamenii de aici. Aceștia spun că se simte schimbarea pe care a reușit să o facă actualul primar.

Oamenii se bucură că sunt ascultați și se găsesc soluții pentru problemele ridicate de aceștia. Au scăpat de prețul imens cerut de RAJA, societatea care furniza serviciile de apă- canal pentru comună Borcea, infrastructura localității s-a dezvoltat considerabil datorită actualului primar.

Locuitorii comunei se bucură în primul rând pentru reușita edilului de a modifica prețul serviciilor de apă- canal prestate de RAJA. Prețul vechi era aproape 6,00 lei, iar actualul preț este la jumătate, un lucru greu de imaginat, dar realizat prin implicare și efort depus de administrația locală.

Primarul Nedelcu Aniel a vorbit despre proiectele pe care le-a dus la bun sfârșit, dar și despre proiectele aflate în derulare. A vorbit despre modernizarea Pieței Agroalimentare din comună, despre înființarea unei grădinițe cu program prelungit, lucru benefic mai ales pentru părinții care muncesc după – amiaza și nu își pot lăsa copii singuri acasă. Sistemul de iluminare din comună borcea a fost pus la punct tot în cadrul mandatului primarului actual, Nedelcu Aniel. Oamenii îl apreciază și îl stimează pentru eforturile depuse pentru dezvoltarea comunei. Primarul este modest, recunoaște că singur nu putea face toate aceste lucru, motiv pentru care a dorit să menționeze că are o echipă tânără, prosperă și pregătită din toate punctele de vedere.

Edilul localității ne spune că pentru a reuși într-o primărie, există câteva lucruri de care trebuie să ții cont. Principalul factor care te ajuta să stabilești necesitățile comunității este comunicarea, lucru pe care nu îl întâlnim la toate Unitățile Administrativ Teritoriale de pe raza județului nostru. Totodată, recunoaște că iese, discută și ascultă locuitorii ori de câte ori acesta simte nevoia. Cele mai bune decizii sunt luate în urma discuțiilor cu localnicii.

SCENE PENTRU SPECTACOLE ȘI EVENIMENTE CULTURALE

Este unul din proiectele primăriei din comună Borcea. Amenajarea unei scene în imediata apropiere a primăriei, mai exact în parcul situat în centrul comunei. Acesta vrea să îmbunătățească condițiile oferite artiştilor renumiți care au venit și au concertat în cadrul evenimentelor organizate de autoritățile locale, ultimul eveniment fiind organizat cu ocazia Zilei Comunei Borcea – organizat în data de 12 și 13 august 2017 – ediția X-a.

PREMII PENTRU COPIII CU REZULTATE BUNE LA OLIMPIADE ȘCOLARE

Anul acesta, cu ocazia zilei de 1 iunie – Ziua Internațională a Copilului, edilul comunei, Nedelcu Aniel a premiat elevii cu rezultate deosebite la învățătură și elevii care au obținute rezultate deosebite la olimpiadele școlare.

“La sfârșitul anului școlar, elevii care au avut rezultate la olimpiadele școlare vor fi premiați prin bani și diplome, atât elevii cât și profesorii cu rezultate meritorii. Aș dori să creez o competiție între ei. Știți bine, și în rândul profesorilor este la fel, tot o competiție. Cu cât elevul are rezultate mai bune, cu atât profesorul devine mai apreciat și cu o notorietate mai mare. Felicit colectivul cadrelor didactice din comună Borcea! Cadre cu experienţă, care pe parcursul anului au acumulat reușite meritorii la învățământ. Suntem o comună fanion la învățătura. Tot timpul a fost o comună de frunte la educația elevilor și a rezultatelor acestora.”

ECHIPA DIN PRIMĂRIA BORCEA

“Avem o echipă tânără în primărie. Când am venit primar, erau oameni care erau obişnuiţi cu un anumit stil de lucru. Am încercat ușor, ușor să le expun ideile mele. Am încercat să mă înconjor cu oameni valoroși în jurul meu. În viață, tot timpul mi-a plăcut să am alături oameni bine pregătiți, astfel încât, să putem oferi acestei comunități locul pe care îl merită, locul pentru care, peste câțiva ani să fim mândrii. O comună europeană.” a afirmat Nedelcu Aniel

Mai jos vă las un meterial realizat împreună cu un coleg de la o altă publicație on-line.

 

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE CONTRABANDĂ CU ȚIGARETE

Campanie de informare anticorupție în municipiul Călărași