in

Primăria Călărași a semnat contractul pentru realizarea proiectului „Regenerarea fizică a zonei defavorizate Cărămidari (Școala 7)

Primăria Municipiului Călărași anunță că a fost semnat contractul pentru realizarea proiectului „Regenerarea fizică a zonei defavorizate Cărămidari (Școala 7) prin dezvoltarea bazei materiale destinate activităților educative, culturale și recreative”, conform unui comunicat de presă.

Proiectul în valoare de 954.000 de euro presupune construirea unei săli de sport în incinta Școlii Gimnaziale Nr. 7, efectuarea unei rețele de canalizare și modernizarea străzilor și trotuarelor pe strada Oborului.


Modernizarea infrastructurii rutiere și a trotuarelor se va realiza numai după introducerea canalizării pe strada Oborului, cu o lungime de 436 de metri, prin racordarea la canalizarea străzilor vecine. Primăria Municipiului Călărași precizează că ordinul de începere a serviciilor de proiectare va fi emis în cel mai scurt timp. Durata lucrărilor de execuție este de 18 luni.
Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, însă lucrările de introducere a canalizării vor fi finanțate cu fonduri de la bugetul local.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Deputatul PSD Dumitru Coarnă atrage atenția asupra animalelor comercializate fără a fi verificate împotriva bolilor

Senatorul PSD Nicușor Cionoiu: PSD a susținut și va susține introducerea salariului minim european!