in

Primaria Borcea, în straie de sărbătoare

Primarul comunei Borcea, Aniel Nedelcu Pațurcă s-a preocupat și în acest an de amenajarea sediului primăriei din localitatea pe care o conduce. Ghirlande de toate culorile, au fost amplasate în localitate, în zonele principale, oferind locuitorilor și trecătorilor o priveliște pe care n-o vor uita așa repede. 

Preocupările unui primar implicat devin marcante atunci când oamenii apreciază munca și lucrurile pe care omul din fruntea comunității reușește să le realizeze pentru comunitate. De an de zile, cel mai tânăr primar al județului nostru reușește să impresioneze plăcut fiecare borcean. Toate manifestările cultural-artisitice sunt atent coordonate din spate de primar și echipa de oameni din primărie pe care a reușit să și-o formeze în toată această perioadă.

Vom reveni cu mai multe amănunte și fotografii din localitate pentru a vă arăta ce a reușit să realizeze edilul lăudat de mai toată comunitatea care l-ales în fruntea comunei.

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

1 Decembrie, la Jegălia

Roxana Pațurcă, despre criza artificială făcută de Guvernul Orban: “Vorbim de doar 20 de zile, timp în care Guvernul PNL a dublat practic valoarea medie de împrumut”