Connect with us

Administrație

Președintele C.J. Călărași, Vasile Iliuță a prezentat noua conducere a Dunării. Brișan: „Este păcat pentru acest oraș să nu avem o echipă în Liga 1„ Alexa: „În momentul acesta pentru mine este o provocare„

Published

on

Miercuri, 30 august, în sala de ședințe a Consiliului Județean Călărași a avut loc o conferință de presă susținută de Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași. Domnia sa i-a avut alături pe noul președinte al clubului AFC Dunărea 2005 Călărași dar și pe tehnicianul Dan Alexa venit pe banca Dunării cu două etape în urmă. Oficialii clubului de pe malul Borcei au răspuns întrebărilor puse de jurnaliștii locali și au dat asigurări că echipa de pe malul Borcei va face tot posibilul să-și îndeplinească obiectivul. De cealaltă parte, Vasile Iliuță a confirmat faptul că CJ Călărași se ocupă în mod strict de echipa de fotbal dar nu renunță și la susținerea altor sporturi de la Călărași.

 

Vasile Iliuță – președinte Consiliul Județean Călărași: „Am avut o discuție cu domnul Primar, Daniel Drăgulin și am decis împreună ca domnia sa să se ocupe mai mult de handbal iar noi, cei de la C.J. să avem în vedere buna organizare a echipei de fotbal. Îi am astăzi alături de mine pe cei doi decidenți să-i spunem în cadrul clubului de fotbal AFC Dunărea 2005 Călărași. Vreau să-i mulțumesc domnului Florin Brișan pentru faptul că a acceptat funcția de președinte la Dunărea. Brișan a reușit într-un timp foarte scurt să găsească un antrenor iar echipa a legat și două victorii. În acest sens nu vreau decât să vă felicit pe dumneavoastră dar și pe domnul antrenor, Dan Alexa pentru fotbalul călărășean„.

 

Advertisement

Florin Brișan – președinte Dunărea Călărași: „Obiectivul nostru, până în iarnă este clasarea în primele 6 locuri iar la vară promovarea. Trebuie să găsim resursele financiare să facem acest pas. Este păcat pentru acest oraș să nu avem o echipă în Liga 1. Avem câțiva jucători noi, au plecat unii care nu au dat satisfacție. Suntem în discuții cu patru fotbaliști noi. Nu are rost să încărcăm lotul cu jucători care nu confirmă, care nu ne ajută„.

 

Dan Alexa – antrenor Dunărea Călărași: „Cunoșteam lotul în mare. Un nucleu de bază, o echipă care s-a bătut la promovare acum 2 ani, dar pentru obiectivul nostru ne mai trebuie jucători. Începem să facem lucrurile corect. În momentul acesta pentru mine este o mare provocare. Îmi doresc să fiu primul antrenor care promovează, să intru în istorie. Avem mare nevoie de rezultate. Echipa trebuie să vă țină motivați. Sunt foarte mulți juniori la Călărași. Vreau să mă implic mai mult la Dunărea în eventualitatea de a face o academie la Călărași„.

 

 

Advertisement

Cătălin NIȚU – Media Officer  – AFC Dunărea 2005 Călărași

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație

VIDEO: Primarul Gheorghiță Cărtușanu din Fundeni prezintă lucrările de amenajare a curții exterioare de la grădiniță

Published

on

În comuna Fundeni din județul Călărași se întâmplă lucruri frumoase. Investițiile în educație au devenit o prioritate pentru administrația locală. Trei școli și o grădiniță au fost reabilitate și modernizate de primarul Gheorghiță Cărtușanu. La sfârșitul anului trecut vă prezentăm lucrările noii grădinițe care astăzi au ajuns la final.

Continue Reading

Administrație

Este oficial! Încep lucrările pentru rețeaua de gaze naturale din Roseți

Published

on

Primăria Roșeți  a făcut un anunț oficial pe rețelele de socializare privind un proiect ambițios ce vizează înființarea unui sistem de distribuție a gazelor naturale în localitate. Această inițiativă reprezintă un pas semnificativ înainte pentru comunitatea din Roșeți și pentru îmbunătățirea condițiilor de trai ale locuitorilor.

Odată cu extinderea rețelei de gaze naturale în Roșeți, locuitorii vor beneficia de acces la un combustibil mai curat și mai eficient energetic, ceea ce va aduce beneficii semnificative în viața de zi cu zi a comunității. Această decizie va contribui la creșterea confortului locativ și va avea un impact pozitiv asupra mediului înconjurător, reducând dependența de sursele de energie mai poluante.

Primarul localității, împreună cu echipa sa administrativă, a făcut acest anunț pentru a sublinia angajamentul lor față de modernizarea infrastructurii locale și de îmbunătățirea calității vieții locuitorilor.

Proiectul de aducere a gazului natural în Roșeti vine în contextul unei cereri crescute din partea comunității pentru acces la această resursă vitală. Odată implementat, sistemul de distribuție a gazelor naturale va aduce beneficii semnificative, inclusiv o sursă mai ieftină și mai eficientă de energie pentru gospodării și întreprinderi.

Advertisement

Comunitatea locală a primit cu bucurie vestea acestui proeict semnificativ.

În final, pasul făcut de Primăria Roșeți în direcția înființării unui sistem de distribuție a gazelor naturale în localitate marchează un moment de referință în evoluția comunității și în eforturile sale de a se alinia la standardele moderne de dezvoltare și sustenabilitate.

Continue Reading

Administrație

VIDEO. Programul “Masa sănătoasă”, demarat în comuna Fundeni

Published

on

Primarul Gheorghiță Cărtușanu din Fundeni a pus în aplicare programul “Masa sănătoasă” pentru preșcolarii și școlarii din cele trei școli și grădinița locală. Astfel, peste 470 de copii beneficiază acum de o masă sănătoasă în fiecare dimineață, sub forma unui sendviș și a unui fruct. Această inițiativă vine în întâmpinarea nevoilor nutritive ale copiilor și promovează un stil de viață sănătos încă de la vârste fragede.

Programul este finanțat de Ministerul Educației și este proiectat să funcționeze pe parcursul a patru ani. Această finanțare pe termen lung asigură stabilitatea și continuitatea acestui program esențial pentru copiii comunității noastre.

În plus, primarul a fost onorat de vizita fostului deputat Aurel Nicolae, care a apreciat eforturile sale și l-a încurajat să continue să dezvolte alte inițiative menite să îmbunătățească viața culturală a comunității. Aceste inițiative includ cursuri de dans, cursuri de actorie și alte activități culturale menite să încurajeze participarea activă a elevilor și preșcolarilor în viața culturală a localității.

Primarul Gheorghiță Cărtușanu demonstrează astfel angajamentul său ferm față de binele comunității și dezvoltarea armonioasă a copiilor din Fundeni. Prin proiecte precum acesta, comunitatea este încurajată să crească și să se dezvolte într-un mod sănătos și echilibrat.

Advertisement

Continue Reading

Cele mai vizualizate