in

Postul de Poliție din Ciocănești a fost vandalizat, trei autospeciale distruse

Postul de Politie din localitatea Ciocanesti, județul Calarasi, a fost vandalizat in urmă cu puțin timp de un cetățean certat cu legea. Trei autospeciale ce se aflau in fata unității de politie au fost distruse. Agenții de politie se pare ca nu au reușit sa se opună în fața celui ce a provocat distrugerile.

S-a întâmplat în cursul zilei de miercuri, 20 mai, ora 14.20 în fața Postului de Poliție Ciocănești. Un cetățean de 39 de ani din București, stabilit fără forme legale în localitatea călărășeană, s-a deplasat la Postul de Poliție Ciocănești pentru a încerca să obțină un document din care să rezulte că acesta domiciliază legal pe raza localității. Polițiștii nu au reusit să ofere informații mulțumitoare din cauza faptului că bărbatul nu a reușit să obțină un nou acord de la proprietarul domiciliului unde a fost înregistrat până anul trecut.

Bărbatul a ieșit furios din post și a pus mâna pe o cazma găsită în curtea sediului postului de poliție și  a distrus toate geamurile celor trei autospeciale de poliție aflate în curtea postului, chiar sub privirile agenților. Aceștia nu au intervenit sub nici o formă asupra bărbatului, lăsându-l să-și ducă la bun sfârșit acțiunea de distrugere a autospecialelor de serviciu. Nu se cunosc motivele concrete pentru care polițiștii nu au intervenit.

Făptașul este cunoscut în Ciocănești pentru problemele pe care le are cu legea, fiind cercetat penal în mai multe dosare privind traficul de substanțe interzise, tâlhării și furturi. Bărbatul s-a mutat în Ciocănești cu familia în urmă cu 4-5 ani, după ce au primit interdicție de acces în municipiul București în urma unor fapte produse pe raza Capitalei.

Surse din poliție spun că bărbatul de 39 de ani se tot chinuie de prin 2019 se obțină o adresa de domiciliu pentru a-și putea face carte de identitate în localitatea Ciocănești. Bărbatul, Z. P. s-a mutat cu mama și sora acestuia într-o casă închiriată din comună. Are buletinul expirat din toamna anului trecut, beneficia de o pensie specială, iar anul acesta avea nevoie să depună din nou documente privind situația sa materiale pentru a primi, în continuare, pensia oferită de stat.

Bărbatul a depus documente la Direcția Evidența Populației din subordinea Primăriei Călărași, iar acesta nu a reușit să finalizeze dosarul din cauza Anexei nr.12 – un document privind luarea în spațiu a persoanei în cauză. Singura persoane care l-a ajutat privind luare în spațiu pentru obținerea cărții de identitate a fost sora bărbatului, însă anul acesta s-a opus.

Bărbatul a fost reținut și condus la sediul IPJ pentru declarații. 

CE SPUNE IPJ CĂLĂRAȘI DESPRE INCIDNET
“Astăzi, în jurul orei 14:00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Grădiștea s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 39 de ani a distrus cu un corp contondent geamurile a trei autospeciale de poliție ce se aflau parcate în fața Postului de Poliție Ciocănești.
La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă au identificat și depistat rapid autorul, a fost sesizat parchetul și se fac cercetări pentru stabilirea situației de fapt.”
0 0 vote
Article Rating

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 3

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 33.333333%

Downvotes: 2

Downvotes percentage: 66.666667%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Pompierii au găsit trupul copilului înecat pe plaja Tineretului

Cezar Neagu, revocat din funcția de director Ecoaqua Călărași, Victor Sandu noul director interimar