Connect with us

Administrație

Pompierii călărășeni au fost premiați de președintele Consiliului Judeațean Călărași, Vasile Iliuță

Published

on

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile ILIUȚĂ, a premiat pompierii călărăşeni, vicecampioni ai concursului național “Acordarea primului ajutor calificat” – ediția 2017.

“Vă mulțumesc în numele tuturor călărăşenilor pentru munca depusă în fiecare misiune de salvare a vieților omeneşti. Anul acesta îmi doresc finalizarea pichetului de pompieri de la Fundulea, un obiectiv necesar pentru zona de autostradă.

Derulăm un proiect cu partenerii bulgari pentru achiziționarea de echipamente de intervenție, iar sprijinul nostru nu se oprește aici”, a declarat şeful CJ Călărași.

Felicitări lotului format din:
Lt.col. Gheorghe Cătălin
Plt.adj. Morariu Cătălin
Plt. maj. Lungu Iulian
Plt.maj. Dinu Nicuşor
Plt.maj. Vasile Doru
Plt.maj. Dumitru Giusepe
Plt.maj. Anghel George
Plt.maj. Purcărea Mihai
Plt.maj. Dincă Silviu
Plt.adj. şef Dragu Rodica
Lt.col Păduraru Adrian Iulian
Medic coordonator UPU SMURD Gheorghiță Viorica
Plt. adj. Tătăranu Ştefan Ovidiu, purtător de cuvânt ISU Călărași

FOTO: BIROUL DE PRESĂ AL CJ

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație

Când vor avea loc tratamentele pentru combaterea bolilor și dăunătorilor vegetației din municipiul Călărași

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Primăria Municipiului Călărași anunță că va efectua tratamente pentru combaterea tuturor bolilor și dăunătorilor vegetației de aliniament, a gardurilor vii, a pomilor și arbuștilor ornamentali din oraș. Tratamentele vor avea loc timp de două zile, între 15 și 17 aprilie, în intervalele orare 21:00 și 05:00, în funcție de condițiile meteorologice.

Substanțele active ale produselor utilizate pentru tratamentele în aliniament sunt: Deltametrin şi Lambda – Cihalotrin, acestea fiind omologate de Comisia Națională a produselor de protecție a plantelor, mai transmite primăria. 

Advertisement
Continue Reading

Administrație

Lucrările pe strada București progresează în ritm alert. Ce spune primarul Dulce

Published

on

Primarul Marius Dulce anunță progresul lucrărilor pentru proiectul de asfaltare a străzii București în zona Centrului Vechi din Călărași

Într-o postare pe rețelele de socializare, primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a adus noi detalii privind progresului lucrărilor pentru proiectul de asfaltare a străzii București.

Edilul a subliniat finalizarea unui alt segment important de drum și a promis revenirea la normalitate în trafic și condiții moderne de circulație în doar două săptămâni.

Continue Reading

Administrație

Primăria Municipiului Călărași a dat startul curățeniei în oraș. Marius Dulce premiază călărășenii care își fac curat în jurul blocurilor și caselor

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Marius Dulce premiază călărășenii care au grija de locurile din jurul blocurilor sau caselor. „Le voi strânge mâna și le voi oferi diploma de bun gospodar”, spune primarul municipiului Călărași. Primăria a dat startul lunii curățeniei în toate cartierele, dar și plantarea florilor din sera proprie. 

Marius Dulce susține că orașul trebuie să arate bine nu numai în centru. „Vreau ca parcurile și zonele verzi de relaxare să fie bine întreținute, iar plimbările în aer liber să placă ochilor noștri”. 

Într-o conferință de presă de ieri, primarul spunea că în mandatul actual a reușit să planteze 2400 de arbori și arbuști pentru reîntregirea zonelor verzi. Totodată, a modernizat 7 locuri de joacă și a înființat în total alte 8. 

Advertisement
Continue Reading

Cele mai vizualizate