in

Jandarmii, prezenți astăzi la meciurile de fotbal din Borcea și Oltenița

Jandarmii călărășeni vor fi prezenți astăzi, 25 septembrie 2021, în localitatea Borcea și municipiul Oltenița la meciurile de fotbal dintre A.S. F.C. Agricola Borcea și S.C. F.C. Voluntari S.A.2, respectiv meciul dintre C.S.M. Oltenița și C.S. Gloria Albești, pentru asigurarea unui climat de siguranță și pentru protecția participanților, conform unui comunicat de presă al Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași.

Meciul de fotbal dintre Agricola Borcea și Voluntari S.A.2 din cadrul Ligii a III-a, etapa a V-a, va avea loc la ora 17:00 pe stadionul comunal din localitatea Borcea, iar meciul dintre Oltenița și Gloria Albești va avea loc la aceeași oră pe stadionul din municipiul Oltenița.

Jandarmeria Călărași recomandă participanților la aceste evenimente, dar și celorlalți cetățeni, să manifeste înțelegere față de măsurile luate, să adopte un comportament civilizat, să respecte indicațiile jandarmilor, să respecte regulile de igienă individuală pentru prevenirea contaminării și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, să evite conflictele de orice natură și să anunțe cea mai apropiată patrulă de jandarmi, dacă observă persoane care au un comportament antisocial.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Bază sportivă în Orașul Lehliu Gară

Inspecția Muncii Călărași sancționează angajatorii care nu respectă normele în vigoare cu amenzi de 20.000 de lei