in ,

Polițiștii călărășeni oferă sfaturi practice cetățenilor

Polițiștii de prevenire a criminalității și cei de ordine publică continuă seria activităților de conștientizare și responsabilizare a populației pentru prevenirea faptelor cu violență.

 

În ziua de 02 iulie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași s-au întâlnit cu cetățenii prezenți în zona piețelor, blocurilor, precum și în parcurile din municipiul Călărași.

Polițiștii au discutat cu cetățenii despre prevenirea violenței în familie, formele de manifestare ale acesteia, despre instituțiile implicate în gestionarea acestui fenomen și măsurile prevăzute de lege pentru asigurarea protecției victimelor violenței în familie.

Scopul activității a constat în identificarea principalelor probleme din domeniul prevenirii și combaterii violenței împotriva copiilor și a femeilor, sensibilizarea comunității cu privire la protejarea și apărarea drepturilor acestora, a valorilor familiale, dar și identificarea celor mai potrivite metode pentru a preveni violența în familie.

 

În perioada următoare polițiștii vor continua activitățile de prevenire a faptelor cu violență pentru creșterea sentimentului de siguranță în rândul cetățenilor.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Cerere pentru drept la replică S.C. Drumuri și Poduri S.A.

Asociația Elevilor din Călărași, un nou capitol