in

POLIȚIȘTII CĂLĂRĂȘENI AU SALVAT VIAȚA UNUI BĂRBAT CARE AMENINȚA CĂ SE VA SINUCIDE

 

La data de 06 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat în vâstă de 58 de ani, din comuna Mănăstirea, județul Călărași, se manifesta violent și și-a provocat leziuni superficiale cu un cuțit, amenințând că se sinucide.

Imediat, la fața locului s-a deplasat cu operativitate o echipă complexă coordonată de conducerea inspectoratului, care a beneficiat de sprijinul unui negociator specializat.

Întrucât persoana nu a fost dispusă să coopereze, iar viața acestuia era în pericol iminent, s-a luat decizia intervenției în forță, bărbatul fiind imobilizat și tratat din punct de vedere medical.

Viața acestuia se află în afara oricărui pericol.

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași mulțumește pe această  cale cetățenilor comunei Mănăstirea, fără a căror sesizare promptă, o viață putea fi pierdută.

5 2 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PERCHEZIȚII ÎNTR-UN DOSAR DE ÎNȘELĂCIUNE

VIDEO. Organizația PSD Budești va avea parte de schimbări radicale. Reacția deputatului Coarnă după intervenția în Consiliul Local Budești: Se lucrează sub presiune, amenințare, șantaj