in

Poliția Locală Călărași continuă acțiunile de restabilire a ordinii publice în zonele aglomerate

Săptămâna trecută, poliţiştii locali au acţionat în parcuri şi în zonele aglomerate, acolo unde în mod frecvent se tulbură ordinea şi liniştea publică şi se săvârşesc acte sau fapte antisociale.

Au fost aplicate sancțiuni pentru: consum de semințe și alcool în locuri publice, oprirea conducătorilor auto în zona de acţiune a indicatorului „Oprirea interzisă”.

De asemenea, poliţiştii locali au asigurat protecția reprezentanților Primăriei la o intervenție de igienizare a unei scări din blocul E10, situat în strada Nufărului, unde oameni ai străzii au colectaseră tot felul de deşeuri. S-a acționat împreună cu echipe din cadrul Serviciului de Gospodărire Comunală, Brai-Cata şi Rebu.

Concret, în perioada 28 iunie – 04 iulie 2021 polițiștii locali au legitimat un număr de 156 persoane, au intervenit la 24 sesizări primite prin Dispeceratul instituției și 15 sesizări primite prin sistemul 112, au aplanat 6 stări conflictuale, au găsit un portofel ce conținea acte și sume de bani procedând la identificarea deținătorului și predarea acestuia persoanei în cauză pe bază de proces-verbal, au constatat 94 fapte antisociale și au aplicat un număr de 45 sancțiuni contravenționale (în valoare de 7.840 lei) și 49 avertismente verbale.

5 1 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Primele mașini abandonate, ridicate de autoritățile locale din municipiul Călărași

Primăria Călărași continuă ridicarea mașinilor abandonate