in

PNL Călăraşi/ Ciprian Pandea a anunţat că îl susţine pe Florin Cîţu la şefia partidului

Preşedintele PNL Călăraşi Ciprian Pandea a anunţat că îl susţine pe Florin Cîţu pentru şefia formaţiunii pentru că obiectiivele sale şi ale colegilor liberali, promisiunile pe care le-au luat în faţa călărăşenilor „pot fi onorate cu sprijinul premierului Florin Cîţu şi parteneriatului Preşedinte – Guvern – majoritate parlamentară formată în jurul PNL”. Premierul Cîţu i-a urat lui Ciprian Pandea bun venit „în echipa câştigătoare”.


UPDATE „Felicitări, Ciprian! PNL Călăraşi, bine ai venit în Echipa Câştigătoare!”, a scris Florin Cîţu pe pagina sa de Facebook. 
Am candidat la funcția onorantă de Senator al României și am obținut mandatul din partea dumneavoastră cu același gând, dezvoltarea Călărașiului.
Am obținut, cu sprijinul primarilor liberali, funcția de președinte al Organizației Județene PNL Călărași având același obiectiv central, dezvoltarea comunităților locale, dar și câștigarea alegerilor în 2024.
Obiectivele mele, obiectivele colegilor mei liberali, promisiunile pe care ni le-am luat în fața călărășenilor pot fi onorate cu sprijinul premierului Florin Cîțu și parteneriatului Președinte – Guvern – majoritate parlamentară formată în jurul PNL.
Îl susțin, așadar, pe Florin Cîțu pentru funcția de președinte al PNL, susțin proiectul său de modernizare și reformare ale partidului, proiect care vizează, de fapt, modernizarea României.
Sunt sigur că peste 3 ani ne vom prezenta în fața călărășenilor cu fruntea sus și cu noi proiecte pentru viitor!
0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Poliția Rutieră a întocmit 2 dosare penale pentru conducerea sub influența alcoolului

Căminului pentru bătrâni „Sfântul Antim Ivireanul” din Călărași va fi reabilitat de PMC