in

Plutonierul adjutant șef Ganea Dănuț a ieșit la pensie în aplauzele colegilor de muncă

Astăzi, 09 Mai 2019, la Detașamentul de pompieri Călărași Plutonierul adjutant șef Ganea Dănuț a ieșit la pensie în aplauzele colegilor de muncă.

După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, plutonierul adjutant şef Ganea Dănuț a ieșit la pensie, fiind felicitat de către toţi colegii săi de la Detașamentul de pompieri Călărași şi de comanda unităţii


Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din incinta Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Barbu Știrbei” al judeului Călărași, pompierii s-au despărțit astăzi de unul dintre colegii lor de arme, plutonier adjutant şef Ganea Dănuț – subofițer operativ principal la Garda de intervenţie şi stingere nr. 1 Călărași, care, după o lungă activitate depusă în slujba țării în nobila misiune de a salva vieţile semenilor şi bunurile acestora, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Inspectorul Șef al I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași l-a felicitat pe pompierul militar Ganea Dănuț, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității noastre şi desigur i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă     

Și noi, colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi dorim celui mai tânăr pensionar al nostru să aibă parte de multă sănătate şi pensie lungă.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Ultimă oră! Schimbări în ALDE Călărași!

Program mai scurt de muncă pentru Poliția Locală Călărași. De la 12, la 8 ore pe zi