in

Piața Agroalimentară din Borcea este aproape gata!

Piața Agroalimentară din comuna Borcea este aproape gata! Peste 85% din lucrare s-a finalizat. Se lucrează la partea de interior. Lucrările au început la data de 16.07.2018 și se vor termina în cel mult o lună și jumătate, adică mai devreme de termenul stabilit în proiect.

Până de curând, producătorii din comună își vindeau produsele în codiții greu de imaginat, în ploaie, vânt, stăteau ore întregi în frig, aproape de pubelele de gunoi amenajate chiar lângă tarabele lor. Piața nu era prevăzută cu locuri de parcare, fără apă curentă sau grupuri sanitare pe care le-ar pute folosi comercianții, producătorii sau clienții.

Primarul Aniel Pațurcă a discutat cu oamenii în cadrul adunărilor publice, a ținut cont de părerile acestora și s-a pus pe treabă. Nu a stat pe gând pentru a realiza o piață care să vină în sprijinul producătorilor, comercianților, cât și al locuitorilor care doresc produse bio, sănătooate, din curtea gospodarului.


Clădirea care se află în proces de construcție va avea un spațiu modern, format din P+1, fiind organizată prin compartimente pentru comercianțiI de legume, carne, fructe și alte produse necesare în gospodărie. Dotările cu grupuri sanitare, apă curentă, iluminat, încălzire, condiții de depozitare a mărfurilor, dar și alte utilități.

Construcția a ajuns la 85% în acest moment, termenul de finalizare fiind până la 15.07.2019. Societatea care se ocupă de modernizarea pieței își dorește să termine lucrările mai devreme de termen. Se estimează ca durata lucrărilor nu va depăși cele 12 luni din proiect.

Primarul își dorește să termine într-un timp cât mai scurt lucrările de modernizare a pieței din centrul comunei Borcea, pentru a le oferi comercianților locul dorit unde să-și desfășoare activitatea.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Cătălin are nevoie de ajutorul nostru! A fost diagnosticat cu cancer

Anunț proiect – Consiliul Județean Călărași – Cod SIPOCA 452 / MySMIS nr. 118879.