Connect with us

Breaking News

Peste 2000 de călărășeni sunt nemulțumiți de facturile încărcate, ce vin din cauza pierderilor societății

Published

on

La nici o lună de când a luat ființă „Grupul păgubiților de către ECOAQUA S.A.” acesta a reușit să adune peste 2.000 de membrii, călărășeni revoltați de serviciile suprataxate a celor de la ECOAQUA S.A – societate ce se ocupă cu furnizarea serviciilor apă- canal, condusă până de curând de Neagu Cezar, directorul general ce primea lunar indemnizația de 8800 lei, dar și prime anuale în cuantum de 12 indemnizații, însemnând peste un miliard de lei vechi. „ținându-se seama de volumul și importanța activității de bază a societății, precum și de derularea programelor finanţate de fonduri europene.” conform capitolului IV, art.3, pct.1) din Actul Constitutiv, extras din mandatul directorului general și Hotărârea Consiliului Administrativ.

Se propun diferite variante prin care societatea ECOAQUA S.A. să fie trasă la răspundere pentru facturile încărcate și dezinteresul acestora pentru județul nostru. Oamenii spun că sunt nemulțumiți de faptul că au facturile încărcate, acestea datorându-se celor ce nu plătesc serviciile și sunt branșați ilegal, sau au contracte la paușal, iar călărășenii contractați sunt obligați să plătească pierderile, spun oamenii ce se consideră păgubiți.

Unul dintre acești oameni din grup a stat de vorbă cu noi și ne-a explicat că în grup s-a încercat infiltrarea persoanelor ce au interese sau legături directe cu ECOAQUA S.A. „Nu admit așa ceva! Ce ar căuta un om din administrația Ecoaqua S.A. să rămână un grupul ăsta, sau orice altă persoană care să şifoneze discuțiile noastre. Care ar fi motivul pentru care unul dintre ei ar intra între noi să pretindă că e parte păgubită…?”

Un alt călărășean ce se consideră păgubit consideră că fostul director Neagu Cezar nu are habar de legislația în vigoare, ba chiar și de abuzul în serviciu. „Am ascultat cu mare atenție, iar concluzia este, ca în afara faptului ca ,,tov. Neagu,, habar nu are de legislatie, cred ca are și unele probleme, privind abuzul în serviciu pe timpul cat a fost director….consider ca orice persoana care a prins o funcție, chiar și nemeritata ! sa se gândească de ,,1000 X,, la toți ne vine rândul sa dam socoteala………!”  

Vom urmări cu mare interes acțiunile viitoare ale acestui grup, dar și posibilele explicații oferite de conducerea Ecoaqua S.A 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Accident la Drajna Nouă pe DN21, patru autovehicule implicate cu 10 persoane

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN21 – Drajna Nouă din Călărași, unde au fost implicate patru autovehicule în care se aflau 10 persoane, transmis pompierii călărășeni.
Potrivit primelor date, este vorba despre un accident rutier cu 10 persoane implicate, dintre care o victima rănită ușor, neîncarcerată, în sat Drajna Noua, comuna Dragalina, pe Drumul Național 21. Se circulă pe o bandă dirijat de poliție.

Continue Reading

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Breaking News

VIDEO. Scăpări de gaze pe Varianta Nord din Călărași

Published

on

O nouă alertă duminică noapte în Călărași pentru pompierii militari. 

Un nou apel prin 112 a mobilizat mai multe echipaje de intervenție din structura CBRN a ISU Călărași, care au fost solicitate sa intervină pe Varianta Nord a municipiului Călărași, unde un salariat al Cimitirului Sf. Lazar a sesizat un miros puternic de gaze.

Intervenția este în dinamica la acest moment.

Continue Reading

Cele mai accesate articole