in ,

Peste 2000 de călărășeni sunt nemulțumiți de facturile încărcate, ce vin din cauza pierderilor societății

La nici o lună de când a luat ființă “Grupul păgubiților de către ECOAQUA S.A.” acesta a reușit să adune peste 2.000 de membrii, călărășeni revoltați de serviciile suprataxate a celor de la ECOAQUA S.A – societate ce se ocupă cu furnizarea serviciilor apă- canal, condusă până de curând de Neagu Cezar, directorul general ce primea lunar indemnizația de 8800 lei, dar și prime anuale în cuantum de 12 indemnizații, însemnând peste un miliard de lei vechi. “ținându-se seama de volumul și importanța activității de bază a societății, precum și de derularea programelor finanţate de fonduri europene.” conform capitolului IV, art.3, pct.1) din Actul Constitutiv, extras din mandatul directorului general și Hotărârea Consiliului Administrativ.

Se propun diferite variante prin care societatea ECOAQUA S.A. să fie trasă la răspundere pentru facturile încărcate și dezinteresul acestora pentru județul nostru. Oamenii spun că sunt nemulțumiți de faptul că au facturile încărcate, acestea datorându-se celor ce nu plătesc serviciile și sunt branșați ilegal, sau au contracte la paușal, iar călărășenii contractați sunt obligați să plătească pierderile, spun oamenii ce se consideră păgubiți.

Unul dintre acești oameni din grup a stat de vorbă cu noi și ne-a explicat că în grup s-a încercat infiltrarea persoanelor ce au interese sau legături directe cu ECOAQUA S.A. “Nu admit așa ceva! Ce ar căuta un om din administrația Ecoaqua S.A. să rămână un grupul ăsta, sau orice altă persoană care să şifoneze discuțiile noastre. Care ar fi motivul pentru care unul dintre ei ar intra între noi să pretindă că e parte păgubită…?”

Un alt călărășean ce se consideră păgubit consideră că fostul director Neagu Cezar nu are habar de legislația în vigoare, ba chiar și de abuzul în serviciu. “Am ascultat cu mare atenție, iar concluzia este, ca în afara faptului ca ,,tov. Neagu,, habar nu are de legislatie, cred ca are și unele probleme, privind abuzul în serviciu pe timpul cat a fost director….consider ca orice persoana care a prins o funcție, chiar și nemeritata ! sa se gândească de ,,1000 X,, la toți ne vine rândul sa dam socoteala………!”  

Vom urmări cu mare interes acțiunile viitoare ale acestui grup, dar și posibilele explicații oferite de conducerea Ecoaqua S.A 

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ordinea de zi a ședinței ordinare – CJ Călărași din 30 mai 2018 -ora 13.00

Fosta groapă de gunoi din Cuza Vodă, focar de infecție și loc de selectare a fierului vechi