in

Parcul din Oltina a fost modernizat de primarul Ciprian Olteanu

Parcul din satul Oltina, com. Unirea a fost reabilitat și modernizat de primarul liberal Ciprian Olteanu. Edilul-șef a menționat cetățenii care au contribuit la realizarea acestui proiect.
Ciprian Olteanu, primarul comunei Unirea: Atașez aici poze făcute pe toată durata amenajării parcului, dar trebuie să vă spun că fără ajutorul următoarelor persoane ne-am fi descurcat mult mai greu.
Doamna arhitect Mădălina Zăgărin a fost cea care a făcut proiectul parcului fără să fie plătită, și ne-a ghidat pe parcursul execuției venind de căteva ori pe ”șantier” să ne mai sfătuiască.
Marian Plisc ne-a ajutat cu propria remorcă și tractor pentru a elibera suprafața de ”jungla” care era acolo în momentul în care am început nivelarea terenului.
Marin Cristian ne-a ajutat cu transportul a diferitelor materiale la fața locului pe care altfel nu le-am fi putut aduce.
SC ALGAP SRL ne-a ajutat cu 6 remorci de pământ negru și transportul arborilor în ghiveci care au aproximativ 4 metri înălțime și au fost aduși de la București cu tir-ul
Vreau să mulțumesc tuturor angajaților primăriei implicați în acest proiect, care deși au stat uneori peste program și au făcut și altceva decât scrie în fișa postului, au făcut o treabă excelentă și prezența lor acolo a redus costul cu amenajarea parcului.
Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc în mod special proiectului de voluntariat Plantăm fapte bune în România care se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta. Prin inginerul Emil Ifrim, reprezentantul acestora, parcul nostru a prins viață, Emil este cel care ne-a adus toată vegetația din parc, de la amestecul de gazon cu trifoi pitic, la gardul verde de pe perimetrul parcului la arborii spectaculoși pe care îi avem deja plantați și care vor însufleți parcul nostru !
0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Republica Moldova sărbătorește 30 de ani de independență. Iată mesajul primarului Marius Dulce

Roseți/ Nicolae Rîjnoveanu prezintă proiectele demarate și finalizate înainte de începerea anului școlar