in

Panică la Școala Gimnazială “Nicolae Titulescu” din Călărași. Incident în laboratorul de chimie…

Puțin după orele 18.00, în Școala Gimnazială “Nicolae Titulescu” Nr.5 din Călărași s-a instalat panica. Un incident total neprevăzut s-a petrecut în laboratorul de chimie al acestei școli. Laboranta a rămas după terminarea orelor de curs pentru a face ordine în laboratorul de chimie în corpul B al unității de învățământ.

Aceasta ar fi dus mai mulți recipienți ce conțineau urme de substanțe chimice  în grupul sanitar, pentru a le spăla cu apă. Se pare că una dintre substanțe, în contact cu apa ar fi reacționat emanând un nor dens de fum de culoare albă. În acel moment, cadrul didactic s-ar fi speriat, a scăpat recipientul intr-o găleată, iar fumul s-a extins pe holurile din școală.

Elevii au terminat orele la ora 18.00, deci în incinta acelui corp nu s-ar fi aflat cadre didactice sau elevi cărora să le fie pusă viața sau sănătatea în pericol. În incident nu au fost înregistrate victime. O singură persoană a fost asistată de echipajul S.M.U.R.D. venit la incident.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Călărași au fost prezenți în scurt timp la fața locui pentru a interveni. Alături de aceștia s-a deplasat și un echipaj de poliție din cadrul I.P.J. Călărași, dar și un echipaj de jandarmerie din cadrul I.J.J. Călărași. 

What do you think?

-3 points
Upvote Downvote

Total votes: 5

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 20.000000%

Downvotes: 4

Downvotes percentage: 80.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Consiliul Județean Călărași a preluat drumul uzinal din incinta Siderca

Accident fatal la Curcani, în Călăraşi! Doi morţi, după ce au căzut cu maşina în canal