in

Nicușor Cionoiu: TVA zero la alimente și la gaze, precum și taxele mai reduse pentru carburanți

Senatorul PSD Nicușor Cionoiu anunță noi modificări de TVA pentru alimente, gaze și reducerea taxelor pentru carburanți. Parlamentarul anunță că grupul PSD a efectuat o analiză a tuturor tipurilor de măsuri care pot stopa inflația și creșterea prețurilor la alimentele de bază, energie și carburanți. Cionoiu a mai precizat că este important ca aceste măsuri să fie luate pentru a avea efect direct pentru populația afectată de scumpirile de acum, în plină iarnă.
„TVA zero la alimente și la gaze, precum și taxele mai reduse pentru carburanți sunt doar unele dintre soluțiile analizate. PSD va evalua toate deciziile adoptate în diverse state din Uniunea Europeană și va prelua acele soluții bune pentru situația actuală a României, pentru protejarea populației și a economiei!„ – scrie senatorul Nicușor Cionoiu pe o rețea de socializare

PNL nu este de acord cu propunerile PSD

Statul român aplică în prezent o taxă pe valoare adăugată de 9% la produsele alimentare. Măsura propusă inițial de Marcel Ciolacu, președintele PSD este văzută de social democrați ca o modalitate de a opri inflația. Potrivit unor surse apropiate Partidului Social Democrat, proiectul se află în prezent în analiză la Ministerul Finanțelor Publice care face analize de impact. Între timp, FLorin Cîțu, președintele PNL susține că propunerea lui Ciolacu este una electorală și că ar trebui discutată mai întâi în cadrul coaliției de guvernare.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VÂNT PUTERNIC ÎN JUDEȚUL CĂLĂRAȘI

CODUL GALBEN DE VÂNT PUTERNIC SE PRELUNGEȘTE