in

Nicușor Cionoiu susține că singura variantă prin care România poate scăpa de actuala guvernare este moțiunea de cenzură scrisă de PSD

Publicat pe: 6 sept. 2021 la 13:34

Senatorul Partidului Social Democrat Călărași, Nicușor Cionoiu, declară că moțiunea de cenzură scrisă de PSD reprezintă singura variantă prin care România poate scăpa de actuala guvernare. Politicianul îndeamnă parlamentarii și celelalte formațiuni politice să o voteze, sub pretextul că România are o nevoie urgentă de un Guvern capabil care să pună capăt dezastrului provocat de actuala guvernare, potrivit unei postări Facebook a senatorului.

De asemenea, Nicușor Cionoiu menționează că principala prioritate a PSD-ului este stoparea gradului accelerat de degradare economică a țării, pe fondul creșterii masive a prețurilor la energie, combustibil, alimente și medicamente.

Întreaga declarație a senatorului Nicușor Cionoiu aici:

Acest Guvern care a adus haos economic și social în România, trebuie să plece acum!

Partidul Social Democrat are deja moțiunea scrisă. Celelalte formațiuni politice și parlamentarii lor pot să o voteze pentru a scăpa România de această guvernare. Există o singură variantă prin care putem scoate țara din sărăcie: toți cei interesați să semneze alături de noi moțiunea de cenzură propusă de PSD!

 Oamenii au probleme majore, iar prioritatea noastră principală este stoparea acestui grad accelerat de degradare economică a țării, pe fondul creșterii masive a prețurilor la energie, combustibil, alimente și medicamente.

 Avem nevoie urgentă de un Guvern capabil să pună capăt acestui dezastru în care ne-a adus actuala guvernare!

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Senatorul Ciprian Pandea: Călărășenii așteaptă fapte de la noi

Inspecția Muncii a acordat 2 amenzi angajatorilor care nu au respectat prevederile legale și drepturile muncitorilor