in

Noi modificări la regimul rutier al străzilor din municipiul Călărași

Mai multe străzi perpendiculare străzii Buucurești, sectorul dintre 5 Călărași și Volna, vor deveni cu sens unic în primăvara anului 2021. Decizia a fost luată joi, 14 ianuarie, în cadrul Comisiei pentru Siguranța Circulației Călărași.

Noile măsuri au fost luate pentru a fluidiza traficul intens din zonă. Specialiștii în circulație au hotărât de asemenea montarea indicatoarelor de SENS UNIC pe străzile Alexandru Sahia, Gheorghe Lazăr, Tudor Vladimirescu și Dorobanți).
Străzile Plevna, Rahova și Viitor din municipiul Călărași vor fi încadrate în regim de circulație cu sens unic, pe toată lungimea acestora, urmând alternanța sensurilor de pe Progresului, Flacăra, București și Grivița.
Mai multe limitatotoare de viteză vor fi montate la trecerea de pietoni de pe strada Rocadei, la parcul Cărămidari. Primăria Călărași va realiza două locuri de parcare  pe strada Eroilor, la Școala gimnazială specială nr. 1 (fostul sediu al liceului Știrbei Vodă).
Blocarea accesului auto pe zona pietonală dintre fostul Centru de calcul și blocul L40 prin poziționarea unei jardiniere (la Zece nivele, gangul care unește bd. Nicolae Titulescu cu strada Bărăganului).
STOP-ul amplasat la intersecția dintre bd. Cuza Vodă și str. București va fi mutat pe scuar. Indicatorul va acționa doar pentru conducătorii auto care se deplasează pe direcția înainte (către zoo).
Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Călărași a hotărât în ședința de ieri ridicarea restricției de oprire pe bd. Cuza Vodă, sectorul dintre strada București și Grivița, pe sensul de mers către bd. Republicii. De asemenea, restricția de oprire pe strada Eroilor, pe sectorul cuprins între str. Plevna și str. Grivița, pe sensul de mers către Volna va fi ridicată
Costin Mirescu, membru al Comisiei pentru Siguranța Circulației și consilier local al municipiului Călărași a oferit informații privind aceste decizii luate de PMC
3 2 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Primarul Marius Dulce prezintă proiectele demarate

În ultimele 24 de ore, polițiștii au aplicat 111 sancțiuni și au verificat 336 de mijloace de transport