in ,

Modelu: Copil căzut în WC, salvat de pompierii călărășeni

Pompierii din cadrul ISU Călărași au mai salvat o viață! Un copil de doar 1 an și 6 luni a căzut în WC-ul din curtea casei. Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca viața copilului să fie salvată timp.


Intervenție rapidă a pompierilor călărășeni pentru salvarea unui copil de 1 an și 6 luni, care a a căzut accidental într-o fosă septică din comuna Modelu. S-au deplasat la fața locului două autospeciale de descarcerare și o autospecială de prim ajutor SMURD. Potrivit primelor informații, copilul de un an și jumătate căzuse prin deschizătura fosei septice, care avea un diametru de aproximativ 35 de centimetri. Pentru a evita rănirea copilașului, pompierii au optat pentru o variantă rapidă, coborând în fosa septică cu ajutorul accesoriilor de alpinism din dotare un băiețel în vârstă de aproximativ 6-7 ani care să-l extragă pe cel mic.

Cel mai frumos sună sirena ambulanței SMURD când pleacă de la locul intervenției cu aplauze!

Publicată de ISU Călărași pe Joi, 7 martie 2019

În scurt timp copilul era la suprafață, conștient, nevătămat, cu lacrimi în ochi de la sperietură și plin de ”noroc”. Salvatorul a fost felicitat de către toată lumea și mai ales de către pompieri. Copilul căzut a primit îngrijiri din partea paramedicilor SMURD și a fost transportat la spital.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 4

Upvotes: 2

Upvotes percentage: 50.000000%

Downvotes: 2

Downvotes percentage: 50.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

10 martie – data în care PSD Călărași își va alege noua conducere

Liga I | Dunărea Călărași/Costel Ilie “Sperăm să ne întoarcem de la Bucureşti cu cel puţin un punct”