in

Lucrările de modernizare a Bulevardului Nicolae Titulescu au fost verificate de primarul Marius Dulce

Noul edil al municipiului Călărași, Marius Dulce, a efectuat o verificare a lucrărilor de modernizare ce se s-au desfășurat pe Bulevardul N. Titulescu, valoarea proiectului fiind de 7,4 milioane lei.

În urma verificărilor, Marius Dulce s-a arătat nemulțumit de calitatea lucrărilor. Nu putine au fost neregulile identificate pe bulevardul de 800 metri lungime.

Tot astăzi, Dulce s-a deplasat la Bazarul Big pentru a discuta cu comercianții care așteaptă de mulți ani modernizarea promisă de fosta administrație.

“Astăzi am ieșit în stradă la verificare de lucrări. Am început cu B-dul Nicolae Titulescu, acolo unde lucrarea finală nu mă mulțumește, iar imaginile sunt mai grăitoare decât ceea ce aș mai putea spune eu. Am mers și la noua hală de legume-fructe de la Big aici am primit promisiunea că pe 10 noiembrie va fi finalizată. Îmi doresc ca timpul rece să-i prindă pe comercianți în interior. Ultima oprire a fost la Bazar unde am vorbit cu oamenii despre demararea investiției. Și aici vreau un spațiu modern în cel mai scurt timp. Vă informez, dragi călărășeni, că îmi voi muta biroul în stradă până când toți cei implicați în actul administrativ vor înțelege să facă lucrări de calitate, nu de mântuială.” a scris Marius Dulce pe pagina personală de socializare

Lucrările executate de constructor pe bulevardul Nicoale Titulescu au fost verificate astăzi de primarul municipiului Călărași, Marius Dulce.

Au fost identificate numeroase probleme neconforme cu proiectul care au fost aduse la cunoștința constructorului: guri de canal amplasate cu mult deasupra străzii și a trotuarelor, pavele montate fără a ține cont de scurgerea apei și alveole de spațiu verde nefinisate.

Primarul Marius Dulce a cerut ca în cel mai scurt timp toate problemele să fie remediate.

Lucrăm #pentruoameni!

5 1 vote
Article Rating

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

CJCC/ Concertul de la Călărași al trupei Direcția 5, programat pentru 2 Noiembrie, reprogramat pentru 18 Februarie 2021

Ședință ordinară la la Consiliul Județean Călărași 02 noiembrie