in

Lucrările de asfaltare din localitatea Cuza Vodă, verificate de primarul Marius Cojocaru și președintele CJC, Vasile Iliuță

Proiectele de dezvoltare din localitatea Cuza Vodă sunt în grafic. Primarul spune că face tot efortul să respecte promisiunile pe care le-a făcut în fața comunității. Iată că multe dintre acestea se conturează în proiecte demarate care au un singur scop: dezvoltarea comunei. În urmă cu 10 luni discutam despre proiectele gândite pe care edilul le punea pe lista priorităților.
Joi, 28 mai 2020, consilierul din primăria comunei responsabil de comunicare și informare a făcut o postare publică pe Facebook prin care a fost prezentată vizita președintelui CJ, Vasile Iliuță, în localitatea Cuza Vodă.
“Astazi domnul Cojocaru Marius primarul Comunei Cuza Voda impreuna cu domnul Presedinte al Consiliului Judetean Calarasi au verificat stadiul lucrarilor DJ 310 ce leaga satul Ceacu de DN 21 Calarasi-Slobozia. Cu aceasta ocazie s-au stabilit prioritatile pentru perioada imediat urmatoare in ceea ce priveste alimentarea cu gaze a localitatii prin ADI Dunarea Sud-Gaze si asfaltarea tuturor strazilor din localitate prin urmatorul program PNDL avand in vedere ca proiectul a fost aprobat prin FDI.De asemenea nu putem trece cu vederea asfaltarea in parteneriat Primaria Cuza Voda-CJ Calarasi a drumului ce leaga DN3 de DJ 310 (hotarul), lucrari ce au demarat inca de acum 2 luni si se vor finaliza pana la sfarsitul acestui semestru.
Multumim domnului Presedinte pentru implicarea de care a dat dovada in acest demers vital pentru comunitatea noastra.Pe langa acestea alte 3 proiecte sunt foarte aproape de realizare:un liceu tehnologic cu profil agricol prin fonduri europene(POR) ,modernizarea sistemului de iluminat public prin montarea de lampi LED stalp-de-stalp prin Ministerul Mediului si realizarea trotuarului ce va lega Cantonul de Comfert SA.Acestea speram sa se adauge proiectelor aflate in derulare sau finalizate cum ar fi asfaltarea strazilor, extinderea retelei de canalizare, modernizarea caminelor culturale, infiintarea gradinitei noi, reabilitarea sediului primariei, reabilitarea bisericilor, stadioanelor, infiintarea si extinderea sistemului de supraveghere video, extinderea iluminatului public pana la Canton,etc.”
0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PSD/ Iulian Iacomi: Dosarul EqoAqua nu este însă singura problemă a celor care se plâng în acest moment că li se strică imaginea ”imaculată”

Jandarmii călărășeni vor fi la datorie în perioada minivacanței de 1 Iunie