Connect with us

Știri

VIDEO / Florin Salam refuza să mai cânte în Călărași din cauza gradului mare de “șmecherie”

Published

on

Florin Salam anunță că nu mai cântă în Călărași și Bolintin din cauza nivelului excesiv de șmecherie!

Florin Salam, cunoscut drept regele manelelor, a stârnit controverse în mediul online printr-un videoclip postat pe platforma TikTok, în care anunță că nu mai va cânta în Călărași și Bolintin. Motivul invocat de artist este nivelul excesiv de „șmecherie” întâlnit în aceste localități, care nu mai corespunde cu valorile și stilul său muzical.

Florin Salam, unul dintre cei mai apreciați artiști ai genului muzical manele, a devenit cunoscut pentru energia și carisma sa pe scenă, atrăgând un public numeros în concertele sale din toată lumea. Cu toate acestea, artistul a luat o decizie radicală prin care a ales să excludă două dintre locațiile frecvente ale turneelor sale.

În videoclipul postat pe TikTok, Salam apare cu un ton ferm și dezamăgit, explicând motivele care stau la baza acestei hotărâri: „Vreau să vă spun că nu mai vin în Călărași și Bolintin, pentru că nivelul de șmecherie acolo e prea mare. Nu se mai potrivește cu mine, cu stilul meu. Vă mulțumesc pentru susținere și înțelegere”.

Reacțiile publicului nu au întârziat să apară, iar postarea a devenit rapid virală, generând dezbateri aprinse în mediul online. Unii admiratori ai artistului au exprimat înțelegere față de decizia acestuia, susținând că o schimbare de abordare poate fi benefică și că Florin Salam are dreptul să-și aleagă publicul și să se concentreze pe locații mai potrivite pentru stilul său unic.

Pe de altă parte, există și critici care consideră că Florin Salam ar trebui să fie mai deschis și să accepte variatele tipuri de public din diferite zone ale țării. Aceștia argumentează că popularitatea și succesul său se datorează, în mare parte, diversității audienței sale.

În timp ce există păreri împărțite cu privire la această decizie a regelui manelelor, este clar că Florin Salam își exprimă nevoia de schimbare și de adaptare la un public care împărtășește valorile și stilul său muzical. Fără îndoială, această hotărâre va avea un impact asupra fanilor săi și a organizatorilor de evenimente din Călărași și Bolintin, care vor trebui să se acomodeze cu absența sa din viitoarele concerte.

Știri

Accident de circulație în Independența, un bărbat a murit pe loc după ce a fost lovit de mașină

Published

on

Un bărbat de aproximativ 60 de ani și-a pierdut viața luni noapte, după ce a fost lovit mortal de o mașină. Martorii oculari susțin că mașina a trecut efectiv peste el.

Bărbatul, cunoscut în comună ca fiind un consumator de alcool, și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic.

La fața locului a intervenit imediat un echipaj de ambulanță, însă, din păcate, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viața. Bărbatul a fost declarat decedat.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate toate detaliile legate de acest accident tragic. Cercetările sunt în curs pentru a determina circumstanțele exacte și pentru a se stabili responsabilitatea în acest caz de ucidere din culpă.

Continue Reading

Știri

Dosar penal deschis pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul economic

Published

on

ipj politie

La data de 30 septembrie a.c., în jurul orei  22:50, în cadrul unei acțiuni polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, alături de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oltenița, au efectuat un control la o societate comercială, din municipiul Oltenița.

În urma activităților, polițiștii au constatat faptul că nu a fost fiscalizată pe casa de marcat suma de 8.200 lei, încasată în ziua de 30 septembrie a.c., banii fiind confiscați și ulterior fiind aplicată sancțiunea contravențională în valoare de 30.000 lei.

Totodată, în cadrul societății comerciale au fost identificate 16 articole vestimentare ( tricouri, pantaloni scurți, etc) , purtând inscripția și însemnele unor mărci protejate, cu o valoare totală de 10.000 lei.

Pentru aceste bunuri nu au putut fi prezentate documente de proveniență și certificate de calitate și conformitate, existând suspiciunea că ar fi contrafăcute.

Bunurile au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Continue Reading

Știri

Elicoptere militare deasupra Călărașiului

Published

on

Mai multe elicoptere militare au fost surprinse deasupra municipiului Călărași, într-un eveniment care a stârnit interesul multora. Ctitorii vigilenți au trimis imagini și mesaje  redacției noastre pentru a ne informa despre această mișcare militară.

Elicopterele, grupate în formații, au survolat municipiul pentru mai multe minute. Ce anume căutau sau care era direcția lor, încercăm să aflăm.

Întrebarea firească care a apărut în mințile cetățenilor este: de ce au fost prezente aceste elicoptere militare la acest moment și în acest loc? Explicația ar fi că, în bazele militare din Borcea și Jegălia, care au confirmat că aceasta a fost o parte dintr-un exercițiu de antrenament.

Despre acest subiect, am mai scris și aici: Mobilizări la graniță. Avioane F16 și soldați americani prezenți într-o bază militară din Călărasi, pentru a desfășura misiuni comune

 

Continue Reading

Cele mai vizualizate