Connect with us

Anunțuri - Călărași

Lacto Bar Agneza angajează lucrători comerciali

Published

on

Echipa Lacto Bar Agneza Călărași este în căutare de persoane noi pentru postul de Vânzator-Lucrător comercial.

Cerințe:

– Seriozitate;
– Aspect fizic plăcut;
– Cunostințe minime pentru utilizare PC;
– Abilități de comerciant;
– Experienta anterioara in vânzări constituie un plus;

Descrierea jobului

– Aranjare produse magazin Agneza Complex Farfuria;
– Menținerea relației cu clienții;
– Mentinerea ordinii si curateniei in magazin;

Oferta financiară:

Salariul oferit de noi este motivant, se stabilește în funcție de disponibilitatea și competențențele fiecărei persoane;
-Contract perioadă nedeterminata;

Advertisement

Persoanele interesate pentru ocuparea acestor posturi disponibile, pot apela la numărul 0735.128.255 sau pot merge în magazinul situat pe strada Bulevardul Republicii, Complex Farfuria din municipiul Călărași pentru a solicita mai multe informații;

Puteți completa și formularul de mai jos:

  Advertisement
  Click to comment

  Leave a Reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  mica publicitate

  Casă de vânzare în comuna Ciocănești

  Published

  on

  Casa noua an 2020 în Com. Ciocanesti – Central, Jud. Calarasi cu 860mp curte si 61mp constructie. Curent, apă și baie in casa. Pret: 35000 euro. Tel: 0726205008

  Continue Reading

  Anunțuri - Călărași

  Ministerul Afacerilor Interne scoate la concurs șase posturi în județul Călărași. Ce trebuie să faci ca să te angajezi

  Published

  on

  Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

  Vrei să devii pompier? Ministerul Afacerilor Interne scoate la concurs prin încadrare directă șase posturi de execuție, printre care două posturi de Ofițer Specialist II și Ofițer I la Inspecția de Prevenire – Compartimentul Control și Activități Preventive și altele. Anunțurile de concurs au fost postate la avizierul ISU Călărași și pe site-ul M.A.I.

  La nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Ştirbei” al județului Călăraşi s-a demarat procedura de ocupare prin încadrare directă pentru 6 posturi de execuție, astfel:

  Anunțurile de concurs au fost postate la avizierul unității și pe portalul de servicii publice al Ministerului Afacerilor Interne: https://hub.mai.gov.ro – la secțiunea „CARIERĂ M.A.I.”. Aici (sau în link-urile de mai sus) veți putea afla toate detaliile privind condițiile pe care trebuie să le îndepliniți și pașii pe care trebuie să îi urmați, precum și datele limită de înscriere și de depunere a dosarelor.

  ISU Călărași precizează că pentru detalii suplimentare, puteți să apelați numărul de telefon 0242.311.818 (în dispecerat, cu solicitare de legătură pentru Biroul Resurse Umane) sau 0242.314.079, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-16:00.

  Advertisement

  Continue Reading

  Anunțuri - Călărași

  Anunț – Primăria Comunei Lehliu – Anunţ prealabil privind afişarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului

  Published

  on

  Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

  Unitatea Administrativ Teritorială Lehliu din judeţul Călăraşi anunţa publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectoarele cadastrale nr. 11, 26, 27, 31 şi 32 începând cu data de 14.05.2024 pe o perioadă de 60 de zile, la sediul Primăriei Comunei Lehliu, conform art. 14, alin. 1 şi 2 din Legea cadastrului şi a publicităţii imobiliare nr. 7/ 1996, republicată, cu modificările ulterioare.

  Data de început a afişării 14.05.2024

  Data de sfârşit a afişării 12.07.2024

  Advertisement

  Cererile de rectificare ale documentelor tehnice vor putea fi depuse de către proprietari, posesori sau alţi deţinători, la sediul Primăriei Comunei Lehliu si pe site-ul Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară.

  Continue Reading

  Cele mai vizualizate