in ,

,,Joia târgurilor de resurse” din L.T.M.E.

Echipa Târgurilor de resurse, din cadrul clubului ,,ecOprovocarea” LTME, a organizat un mega târg de resurse în incinta liceului la care au participat un număr neașteptat de mare al claselor, atât din ciclul gimnazial, cât și din cel liceal.

Întreaga echipă a acestei secțiuni de concurs este coordonată de eleva Maria-Cristina Ciobănescu (clasa a XI-a), care, împreuna cu sprijinul unității de învățământ, a reușit să organizeze acest frumos eveniment.

Juniorii au avut ocazia sa socializeze cu liceeni prin schimbul de obiecte precum: instrumente de scris, ascuțitori, cărți, jucării de pluș, oje și multe alte obiecte! Astfel, obiectivul târgului fiind atins, a fost promovată reutilizarea, reciclarea și recondiționarea obiectelor uzuale.
Elevii Liceului Teoretic ,,Mihai Eminescu” sunt încântați de inițiativa clubului, iar în cele șapte luni de concurs s-au mai implicat periodic in evenimente asemănătoare.
Totodată, doresc și conștientizarea la nivelul comunității, a faptului ca se poate reduce consumul de bunuri, care conțin diverse materiale dăunătoare mediului înconjurator, deoarece prin refolosire se pot găsi noi utilizări ale obiectelor considerate astăzi ,,învechite”.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Incendiu deșeuri pe Variantă Nord, în mun. Călărași. Focul a fost pus intenționat de câțiva locuitori

VIDEO/ Un bărbat de 34 de ani din comuna Roseți s-a sinucis în zona „10 Nivele”