Connect with us

Breaking News

,,Joia târgurilor de resurse” din L.T.M.E.

Published

on

Echipa Târgurilor de resurse, din cadrul clubului ,,ecOprovocarea” LTME, a organizat un mega târg de resurse în incinta liceului la care au participat un număr neașteptat de mare al claselor, atât din ciclul gimnazial, cât și din cel liceal.

Întreaga echipă a acestei secțiuni de concurs este coordonată de eleva Maria-Cristina Ciobănescu (clasa a XI-a), care, împreuna cu sprijinul unității de învățământ, a reușit să organizeze acest frumos eveniment.

Juniorii au avut ocazia sa socializeze cu liceeni prin schimbul de obiecte precum: instrumente de scris, ascuțitori, cărți, jucării de pluș, oje și multe alte obiecte! Astfel, obiectivul târgului fiind atins, a fost promovată reutilizarea, reciclarea și recondiționarea obiectelor uzuale.
Elevii Liceului Teoretic ,,Mihai Eminescu” sunt încântați de inițiativa clubului, iar în cele șapte luni de concurs s-au mai implicat periodic in evenimente asemănătoare.
Totodată, doresc și conștientizarea la nivelul comunității, a faptului ca se poate reduce consumul de bunuri, care conțin diverse materiale dăunătoare mediului înconjurator, deoarece prin refolosire se pot găsi noi utilizări ale obiectelor considerate astăzi ,,învechite”.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași! Politia evacuează zona

Published

on

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași. Un apel pe 112 a anunțat situația, însă bărbatul nu a putut fi identificat.

Mulțimea de oameni a fost evacuată de urgență. La fața locului urmează sa ajungă lucrătorii Serviciului Român de Informații pentru efectuarea verificărilor specifice.

Potrivit unor informații, cartela de pe care a fost efectuat apelul prin care s-a anunțat atentatul aparține unei femei, însă cel care a vorbit este un bărbat.

Echipa operativa a stabilit locația apelantului în localitatea Mihai Viteazu din Călărași,  la fața locului deplasându-se un echipaj pentru efectuarea cercetărilor. A fost interceptată mașina apelantului însă la sosirea forțelor de ordine nu a fost găsit nimeni.

Poliția face mai multe filtre la toate ieșirile din Călărași pentru a control.

PRECIZARE IPJ CALARASI 

“În seara de 2 decembrie a.c., un bărbat a sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în cadrul Târgului de Crăciun din municipiul Călărași este amplasată o bombă.

Numărul a fost reapelat, iar persoana a răspuns spunând că a fost o glumă.

În cauză se efectuează verificări, în vederea identificării persoanei și luarea măsurilor legale care se impun.” precizează IPJ Călărași pentru Călărași PRESS.

In curs de actualizare

Continue Reading

Breaking News

Accident la Drajna Nouă pe DN21, patru autovehicule implicate cu 10 persoane

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN21 – Drajna Nouă din Călărași, unde au fost implicate patru autovehicule în care se aflau 10 persoane, transmis pompierii călărășeni.
Potrivit primelor date, este vorba despre un accident rutier cu 10 persoane implicate, dintre care o victima rănită ușor, neîncarcerată, în sat Drajna Noua, comuna Dragalina, pe Drumul Național 21. Se circulă pe o bandă dirijat de poliție.

Continue Reading

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Cele mai accesate articole