Connect with us

Politică

Ion Adamescu, candidatul PSD la Primăria Borcea, convins că va câștiga alegerile! Ce atuuri îl ajută pe politician

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

În cadrul conferinței de astăzi a Organizației Județene PSD, președintele Vasile Iliuță i-a prezentat pe cei care vor reprezenta partidul în cursa electorală pentru conducerea primăriilor din șase localități călărășene. Printre aceștia se numără Ion Adamescu, care candidează la Primăria Comunei Borcea, în contextul alegerilor locale de pe 9 iunie.

Ion Adamescu intră în competiție cu un primarul actual, care are în spate numeroase mandate, în urma cărora a dobândit o experiență vastă în administrația locală. Însă acest lucru nu îl sperie pe candidatul PSD, întrucât edilul are, totodată, multe probleme nerezolvate la nivelul comunei Borcea.

În plus, pe Adamescu îl ajută foarte mult studiile pe care le are în acest domeniu, dar și experiența în cadrul Ministerului de Interne. Astfel, cu aceste atuuri, dar și cu o echipă profesionistă și dedicată în spate, politicianul se consideră pregătit pentru responsabilitățile care vin la pachet cu funcția de primar și este ferm convins că va obține un rezultat pozitiv la alegerile din vară.

„Sunt, și eu, absolvent al unei facultăți de drept și administrație publică, de cinci ani, am urmat și cursurile unui master de doi ani în științe penale, am lucrat 34 de ani în Ministerul de Interne ca polițist și consider că sunt pregătit și știu ce înseamnă politica și administrația. Ceea ce voi face, voi face pentru cetățeni și sunt convins că domnul președinte, împreună cu echipa lui, mă va susține, mă va ajuta și vom câștiga”, a declarat candidatul PSD.

Advertisement

Un alt as pe care îl are în mânecă Ion Adamescu este reprezentat de susținerea locuitorilor din comuna Borcea, care, chiar ei, l-au determinat să se înscrie în cursa electorală, întrucât au încredere că acțiunile lui vor fi țintite, exclusiv, spre binele comunității. În acest sens, oamenii l-au asigurat că are mari șanse să câștige alegerile, întrucât multe persoane îl susțin și îl vor ca primar.

„Am decis și am acceptat să candidez la funcția de primar, în primul rând, la cererea locuitorilor din comună, care mi-au spus nemulțumirile cu care se confruntă în această localitate. Lipsește cu desăvârșire, în localitatea noastră, comunicarea și transparența, de care este foarte mare nevoie ca cetățeanul să știe ce se face cu bugetul, cu banii.

Consider că sunt pregătit pentru această competiție. Chiar dacă am fost atenționat, de la început, că o să fie foarte greu, mie nu mi se pare că este greu, ba dimpotrivă, vorbind cu cetățenii, m-au convins și m-au încurajat că vom câștiga fără niciun fel de suspiciune”, a mărturisit politicianul.

 

Advertisement

Politică

VIDEO. Vasile Iliuță îl susține pe Marian Pavel (PSD) pentru Primăria Budești

Published

on

Marian Pavel lansează candidatura pentru Primăria Budești într-un eveniment de amploare alături de Vasile Iliuță.

Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, sprijină cu entuziasm candidatura lui Marian Pavel pentru conducerea orașului Budești  Într-un eveniment plin de entuziasm și susținere, Marian Pavel și-a oficializat candidatura pentru funcția de primar al Budesti. Lansarea sa a fost marcată de prezența lui Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași, care a exprimat sprijinul ferm al organizației pe care o conduce pentru aspirațiile și proiectele. 

Continue Reading

Politică

VIDEO. Daniel Florea (AUR) despre corupția din județul Călărași “Trebuie să scăpăm de această situație”

Published

on

Continue Reading

Politică

Alegeri locale 2024: PSD Călărași crede că nu are contracandidați puternici

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Conferința de presă organizată la sediul PSD Călărași joi, 18 martie, a fost un prilej de analiză asupra peisajului politic local, în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie. Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță și administratorul public al CJ Călărași, Bogdan Mihai, au adus în discuție atât strategia partidului pentru alegeri, cât și perspectivele competiției electorale.

Bogdan Mihai a subliniat că PSD Călărași nu consideră că are adversari serioși în cursa electorală. „În ceea ce privește competiția electorală care urmează, realitatea este că nu avem adversari. Adversarii noștri sunt cam triști. Unii și-au părăsit funcțiile și mă refer aici la fostul prefect. Oricine vine pe acest post va face treabă mult mai bună ca el. A fost incompetent total. În rest, toate organizațiile pe care le avem sunt cu arma la picior și mai câștigăm cel puțin zece primării, a declarat vicepreședintele PSD Călărași – Bogdan Mihai.

La rândul său, Vasile Iliuță a fost pus în fața întrebărilor legate de contracandidații la Consiliul Județean Călărași. Acesta a atras atenția asupra prezenței unor candidați proveniți din București, pe care i-a caracterizat drept străini pentru realitățile locale. Potrivit lui Iliuță, aceștia nu aspiră la câștigarea alegerilor locale din 9 iunie, ci urmăresc să-și asigure poziții privilegiate pentru viitoarele alegeri parlamentare.

În acest context, el a subliniat că numărul crescut al contracandidaților la funcția de primar, precum și la alte funcții locale, sporește șansele primarului în exercițiu, Marius Dulce. Potrivit lui Iliuță, voturile nemulțumiților se vor împărți între acești contracandidați, consolidând poziția lui Dulce pentru un nou mandat la Primăria Călărași.

Advertisement

Continue Reading

Cele mai vizualizate