Connect with us

Știri

Intră în echipa GROW games și joacă în deplasare în 11 orașe din România

Published

on

Intră în echipa GROW games și joacă în deplasare în 11 orașe din România

Anul acesta ne propunem o vară plină de joc și joacă, pentru că indiferent dacă copilărim în 1990 sau în 2018, joaca este cea mai mare bucurie pe care o avem. Fie că joaca este pe tabletă, pe telefon sau în parc alături de prieteni, bucuria este aceeași. Şi pentru că tot se apropie 1 iunie, haideți să încercăm să uităm puțin despre teze şi teste şi să ne dăm întâlnire în parc, să explorăm învăţarea prin joacă, să ne  prăfuim hainele şi  să fim fericiţi şi mândri de „isprăvile” noastre la GROW games.

Astfel, dacă ești licean şi vrei să faci ceva diferit, să experimentezi un alt mod de învățare alături de traineri internaționali, Şcoala de Valori organizează pentru tine, în perioada 23 iunie – 29 iulie, proiectul GROW games.

GROW este cel mai mare program de educaţie nonformală, cu predare în limba engleză  care se adresează elevilor de  liceu cu scopul de a oferi tinerilor pe toată perioada liceului un conţinut educaţional complementar activităţii lor şcolare. Sesiunile GROW games se vor desfăşura timp de 6 săptămâni, în perioada 23 iunie – 29 iulie,  sub formă a 7 ateliere de lucru interactive într-un mediu relaxant, dominat de multiculturalitate şi diversitate unde participanţii îşi vor dezvolta aptitudini utile, vor învăţa despre lucrul în echipă, managementul proiectelor, vorbitul în public şi îşi vor consolida încrederea în sine prin provocări practice. Până acum, în cei 7 ani de GROW, peste 20.300 de adolescenți din 50 orașe au fost  ghidați în învățare de peste 662 de traineri internaționali.

Principalele elemente caracteristice ale acestui program sunt internaţionalismul – programul fiind susţinut în limba engleză de studenţi internaţionali veniţi În România, abordarea pe termen lung, conţinutul educaţional fiind îmbunătăţit continuu şi acoperirea naţională – proiectul desfăşurându-se în 11 oraşe din România: Brașov, București, Călărași, Craiova, Focșani, Iași, Oradea, Pitești, Roman, Slobozia, Suceava.

Pentru  a fi jucător în GROW 2018 aplică pe site-ul proiectului GROW  – www.growedu.ro/apply.  Termenul limită de completare a formularului de înscriere este 13 iunie 2018.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

Modelu: “Împărțim ce găsim”. Puști prinși în flagrant în timp ce încercau să spargă o mașină

Published

on

Se înmulțesc cazurile cu minori care sparg maşini. Trei adolescenţi din comuna Modelu, județul Călărași, au fost surprinși de o femeie, cu câteva fracțiuni de secundă, înainte să spargă una dintre mașinile care le ieșise în cale.

“Împărțim tot ce găsim”

“Atenție la acești 3 puștani! Nu m-au vazut in curte si discutau cum să deschidă mașinile vecinilor si cum împart, in funcție de ce găsesc. I-am lăsat sa se îndepărteze puțin și am ieșit cu camera pornită. Acum 10 minute erau pe strada Macului si au plecat, făcând stânga spre restaurant.” – a relatat femeia care a reușit să le strice planul celor trei.

Continue Reading

Știri

ATENȚIE, șoferi: Cod Galben de ceață, se formează ghețuș pe carosabil!

Published

on

Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Călărași a transmis sâmbătă seara, o atenționare care vizează intrarea în vigoare a unui cod galben de ceață, valabil începând de la ora 23:00 până  duminică dimineața orele 06:00.

⚠️ COD GALBEN – local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200m, izolat sub 50m, ce va favoriza, în funcție si de condițiile locale, formarea ghețușului.

⏱️ Interval valabilitate: 26.11.2022 ora 23:00 – 27.11.2022 ora 05:00. ISU Călărași

Continue Reading

Știri

Prima zi de weekend: două accidente rutiere în municipiul Călărași

Published

on

Prima zi din acest weekend, începe, din păcate, cu două evenimente rutiere în municipiul Călărași, ambele produse pe fondul neacordării de prioritate.

Primul eveniment rutier a avut loc  sâmbătă dimineață, în jurul orelor 08:00, la intersecția străzilor Dobrogei și Plevna din municipiul Călărași, unde două autoturisme, un Logan și un taxi, au intrat în coliziune după ce unul dintre șoferi a pătruns în intersecție fără să se asigure suficient. Evenimentul nu a înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

Cel de-al doilea incident rutier a avut loc pe Prelungirea Sloboziei, orele 10:30, în dreptul unei spălătorii auto cu jetoane, produs din cauza unui șofer care nu a acordat prioritate de trecere unui conducător auto care se deplasa regulamentar pe sensul de mers Prelungirea Sloboziei – Călărași. Nici în acest eveniment rutier nu au fost înregistrate victime.

foto: stânga / Serban Eugen – Info (Trafic) Călărași

 

 

 

Continue Reading

Cele mai accesate articole